reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O wlasnie, ja tez oglądam seriale wtedy :):)
Mój amatorsko gra w piłkę. W poniedziałki ma treningi wieczorem, więc zawsze jestem sama bo z pracy już nie przyjeżdża. Wtedy sobie nadrabiam domowe obowiązki. Kladę dzieciaki, piorę, prasuje. W weekendy kiedy ma mecze jeździmy razem. Chłopaki kibicują i bawią się na placu koło boiska.

Seriale jakie przerabialalismy ostatnio to Suits. A sama uwielbiałam oglądać gotowe na wszytko. Szkoda że już się sezony pokonczyly....

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Dzis 13 dc gin miwil ze wazne jest zeby na monitoring przyjsc w 9 lub 10 dc wtedy widzi jaki jest przyrost i moze lepiejbokreslic kiedy peknie pecherzyk.

Nie wiem czy teraz codziennie sie przytulac czy nie ...
My codziennie od 10 do 17 dc z 1 dniem przestoju. Ale ja ani testów ani monitoringu nie robiłam. Zakładam że owu miałam tak 14-15 dc.
Zatestuje dopiero jak @ nie przyjdzie planowo 14.04[emoji6]

Lekarz mówił mi że w sprzyjających warunkach plemniki mogą nawet tydzień przetrwać. Mam koleżankę której znajoma zaszła po zbliżeniu w 7dc. Urodzi dziewczynkę.

Ja też tym razem nie będę robiła wcześniej testów bo tylko się stresuje niepotrzebnie i jak wychodzi negatyw to mam beznadziejny humor. Więc kończę z wczesnym testowaniem ;)

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

Ja też tym razem nie będę robiła wcześniej testów bo tylko się stresuje niepotrzebnie i jak wychodzi negatyw to mam beznadziejny humor. Więc kończę z wczesnym testowaniem ;)

Ja w poprzednim cyklu zrobiłam aż 3... bo natura zrobiła mi psikusa i przedłużył cykl do 33 dni. Regularnie mam co 28. Ostatnio w takiej sytuacji na teście zobaczyłam ll kreski, więc tym razem też po cichu liczyłam, że to już. Teraz zamierzam pójść na betę. Da mi jasny obraz sytuacji[emoji2]

Miałaś grypę i antybiotyk to też może mieć wpływ.

Mamuniol-bez antybiotyku się leczę, Olcia dostała antybiotyk

Kolekcjonerka... Hmmm a może jednak to to????

Ja przy każdych starankach tez wyszukiwalam u siebie objawów... Teraz to samo cycki jak nie bolaly od kilku miesięcy od 2 dni nabrzmiałe i bolesne. Ale nie robię sobie nadzieji.

Kolekcjonerka...raczej nie...wczoraj robiłam test i 1 kreska...

Jak tam twoja @? Masz szansę na dzidziusia czy wykluczasz?

Dziewczyny - zrobię ponownie jutro rano bo nic się nie zmieniło i wciąż czekam a to staje się coraz bardziejw kurzające. generanie nigdy nie mam dłuższych cykli niż 30dni

:)

W grudniu będzie juz 35, wiec rocznik moj to 81 :)

Ekstra! Kiedy testujesz? :)
U mnie objawów brak.

Miłego dzionka!

Ja też 81 rocznik

Ja w pierwszej ciąży jako oznaki miałam uderzenia gorąca. Było mi tak gorąco że rozbieralam się wszędzie do rosołu prawie a był grudzień.
W drugiej przed zrobieniem testu żadnych specjalnych sygnalów- a tak z tydzień po terminie takich zadyszek dostawałam, że problemy z wejściem na 2 piętro miałam okropny- jak babcia co 3 schodki postój.

ja notorycznie mdlałam (chyba 7 razy do 6 miesiąca i to przeważnie w zatłoczonym autobusie dojeżdżając do pracy)

I zaczęło się :( zaczęły się samotne wieczory... Zrobiło się ciepło i mój mąż wystartował z rowerem . W zimie chodziliśmy razem na kijach , ja na rowerze nie bardzo jeżdżę i mąż o tym wie. Przykro mi bo nie chce chodzić ze mną na tych kijach a samej to trochę głupio. Jak to wygląda?? Każdy sobie rzepke skrobie :( masakra , odechciewa się starań

u mojego niedługo zacznie się motor, ale mam nadzieję, że jednak grilowanie na działeczce zwycięży.....

33 dzień cyklu dziś. testowałam wczoraj i nic. Wkurza mnie to czekanie bo wiem że nic z tego ech... rano powtórzę test na wszelki wypadek

reklama
Do góry