reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kruczyca my wzięliśmy ślub dokładnie z tego samego powodu co u Was :) to mi pozwolilo sie odstresować, zając czymś i zacząć funkcjonować.
PanaKotka witaj w klubie, ja tez taki szpieg etykietowy :) nie jem glutenu, laktozy, zdrowo sie odzywiam a szuflada pełna supli. Biore wit i suple w zabójczych dawkach dla zwykłego śmiertelnika ;) ale mi szybko robią sie niedobory z tytułu choroby i musze sie wspomagać :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kruczyca my wzięliśmy ślub dokładnie z tego samego powodu co u Was :) to mi pozwolilo sie odstresować, zając czymś i zacząć funkcjonować.
PanaKotka witaj w klubie, ja tez taki szpieg etykietowy :) nie jem glutenu, laktozy, zdrowo sie odzywiam a szuflada pełna supli. Biore wit i suple w zabójczych dawkach dla zwykłego śmiertelnika ;) ale mi szybko robią sie niedobory z tytułu choroby i musze sie wspomagać :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Azylek, fajnie, że nie jestem jedynym witaminowo-suplementowo-lekarstwowym świrem ;) Trzymajmy się razem!

Aj, szkoda gadać. Syn po raz pierwszy w życiu miał reakcje poszczepienną. W nocy nie mógł spać, bo bolała go rączka :( no i ja z nim nie spałam. W końcu dałam przeciwbólowe i zasnął. Dziś go zostawiłam w domu. A można sobie wyobrazić jak wygląda praca, która wymaga skupienia i szukania najlepszych ofert, z dwulatkiem, który asystuje na każdym kroku.
Z rączką syna już lepiej.
A ja muszę po prostu się wyspać.

:)

Kruczyca, a nie ma gdzieś zdjęcia modelu w necie? Syrenka? Princeska? Litera A? Welon długi? Krótki? Opowiadaj :-D uwielbiam przygotowania ślubne :-D
Katia pewnie ze jest. Ja mam połączenia dwóch sukien
251275fb6452f1c961d49c188545f294.jpg
4041a0cb3cf72eff1740849f07f3bb58.jpg
6a9c6b6d2743b36b5660d6bd06557a83.jpg
całość jest tak jak z tej najwyżej i ramiaczka z modelu niżej ;)
Co do no pow pewnie ze możesz a nawet musisz zglosic. Nie ma żartow, ale dobrze ze juz lepiej :)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Katia pewnie ze jest. Ja mam połączenia dwóch sukien
251275fb6452f1c961d49c188545f294.jpg
4041a0cb3cf72eff1740849f07f3bb58.jpg
6a9c6b6d2743b36b5660d6bd06557a83.jpg
całość jest tak jak z tej najwyżej i ramiaczka z modelu niżej ;)
Co do no pow pewnie ze możesz a nawet musisz zglosic. Nie ma żartow, ale dobrze ze juz lepiej :)

oo moja przyjaciolka tez bedzie miec z ptrzodu krotsza a tylu dluzsza, super to wyglada :-) :)

Cudna suknia!!!!!

My teraz szyjemy u krawcowej garnitur komunijny na miarę... Tu w ie nie ma ładnych garniturkow... 4-5 modeli... Znowu wszyscy chłopcu będą wyglądać tak samo... A nasz hmm będzie inny ;) niby czarny o klasycznym koroju ale z wstawkami z atlasu... Czarnego w białe drobne grochy ;) do tego reszta moich mężczyzn będzie miała z tego samego materialu uszyte krawaty ;)
Ja z suplementacji to używany witaminki kompleksowe do tego codziennie na noc kwas foliowy i moja ukochana wit C lewoskretna!

No ja w innej nie mogłabym być bo w dlugich wyglądam jak roztapiajacy się balwan :D mam tylko inaczej aplikacje ulozone przez ramiaczka ale dzięki temu mam niepowtarzalna suknie mimo że z salonu i katalogu ;)

reklama
Do góry