reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
kruczyca - przepiękna suknia!!!!

czy pomagają? podświadomie chyba tak;)

no nareszcie dobrze gadasz:)
Kochana, ja już weteranka staraczkowo-forumowa, tyle, że na naszym zamkniętym mamy 12 zaciążonych, 1 mamusię i tylko 6 staraczek razem ze mną, z czego wiele dziewczyn się już nie odzywa, jedynie piszą mi terminy @. Dlatego musiałam sobie znaleźć nowe miejsce... A ja jedynie na forum rozmawiam o swojej niepłodności, więc na bank nie odejdę z forum.

Ostatnia edycja:
Cudna suknia!!!!!

My teraz szyjemy u krawcowej garnitur komunijny na miarę... Tu w ie nie ma ładnych garniturkow... 4-5 modeli... Znowu wszyscy chłopcu będą wyglądać tak samo... A nasz hmm będzie inny ;) niby czarny o klasycznym koroju ale z wstawkami z atlasu... Czarnego w białe drobne grochy ;) do tego reszta moich mężczyzn będzie miała z tego samego materialu uszyte krawaty ;)
Ja z suplementacji to używany witaminki kompleksowe do tego codziennie na noc kwas foliowy i moja ukochana wit C lewoskretna!
Pomysł z garniturem i krawat a mi super :)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Katia straszne rzeczy z tą reakcją poszczepienną. Tyle teraz trybie o tych szczepionkach, że człowiek sam nie wie szczepić czy nie szczepić. Nie wiadomo, którym wierzyć. Ja tam szczepię- wchodzę z założenia, że moje pokolenie też szczepiłam i nic takiego się nie działo. Ale taki niepokój zawsze zostaje...

Kruczyca sukienka cudowna!!!

Panakotka- wiem jak to jest czekać na upragnioną dzidzia i wiem jak to jest kiedy w około dziwne spojrzenia dlaczego nie mamy jeszcze dzieci. Wcześniej, gdy potrzebowałam wsparcia dziewczyn z podobnymi problemami znalazłam inne forum i tam się udzielałam, a teraz większość dziewczyn z wątku ma już swoje maluszki i wierzę w to, że Tobie też się uda. Myślę, że za jakiś czas będziemy pisać o kolorze kup, ząbkowaniu i pierwszych krokach- wszystkie bez wyjątku:)

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

moj mial zalamanie dzis, martwi sie, ze nie moge zajsc, tlmuacze mu, ze zajde, ze pojdziemy do gina, ze cos poradzi, ze to dopiero trzeci cykl...jak do sciany..podlamal sie troche

Córcia mi właśnie na siedząco usnęła na kanapie Bidulka:*
Mąż pojechał po antybiotyk i parę innych leków. Był u Olci lekarz godny polecenia. Uszka czyste ale mamy jakąś paskudną grypę - każde z nas w innym stadium.
Balsam Jerozolimski, vit.C lewoskrętna (powiedział że zwykła jest do niczego, pojęcia nie miałam o tym) oraz acerola :p to ma nas postawić na nogi! Aha i jeszcze imbir, czosnek, dzika róża, czarny bez, malina, aronia oraz pigwa:) czyli to czym obdarza nas natura. W sumie Ameryki nie odkrył, w teorii to się wie, ale u mnie gorzej ze stosowaniem:/
Kazał co dzień smsem meldować stan Oli. Zobaczymy...
A ja jutro do pracy muszę bleeee a ledwo żyję

reklama
Córcia mi właśnie na siedząco usnęła na kanapie Bidulka:*
Mąż pojechał po antybiotyk i parę innych leków. Był u Olci lekarz godny polecenia. Uszka czyste ale mamy jakąś paskudną grypę - każde z nas w innym stadium.
Balsam Jerozolimski, vit.C lewoskrętna (powiedział że zwykła jest do niczego, pojęcia nie miałam o tym) oraz acerola[emoji14]to ma nas postawić na nogi! Aha i jeszcze imbir, czosnek, dzika róża, czarny bez, malina, aronia oraz pigwa:) czyli to czym obdarza nas natura. W sumie Ameryki nie odkrył, w teorii to się wie, ale u mnie gorzej ze stosowaniem:/
Kazał co dzień smsem meldować stan Oli. Zobaczymy...
A ja jutro do pracy muszę bleeee a ledwo żyję
Biedna malutka. Żeby jej pomogło. Ja chłopców smaruje maścią depulol przy infekcjach - szczególnie jeśli mają katar i kaszel. Pomaga im. Z vitamin to zazwyczaj lekarze mówią, że wystarczy to co daje, ewentualnie cebion. No i zawsze przy przeziębieniu kupuję dicoflor w kropelka.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Do góry