reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aj, szkoda gadać. Syn po raz pierwszy w życiu miał reakcje poszczepienną. W nocy nie mógł spać, bo bolała go rączka :( no i ja z nim nie spałam. W końcu dałam przeciwbólowe i zasnął. Dziś go zostawiłam w domu. A można sobie wyobrazić jak wygląda praca, która wymaga skupienia i szukania najlepszych ofert, z dwulatkiem, który asystuje na każdym kroku.
Z rączką syna już lepiej.
A ja muszę po prostu się wyspać.

:)

Kruczyca, a nie ma gdzieś zdjęcia modelu w necie? Syrenka? Princeska? Litera A? Welon długi? Krótki? Opowiadaj :-D uwielbiam przygotowania ślubne :-D
Powinnaś pójść do pierwszego kontaktu, powinno być to odnotowane w karcie dziecka a nop zgłoszony!

reklama
PanaKotka serio? Dziś mojej pediatry nie było, jutro przyjmuje. Skontaktuje sie z nią. Dzięki za info!

PanaKotka przepraszam, jeśli już o tym pisałaś - może nie doczytałam. Nie bierzecie pod uwagę in vitro?
Wywnioskowałam z Twoich postów, że nie. Prawda?
Nastawiacie się tylko na naturalne zaciążenie, tak?

PanaKotka serio? Dziś mojej pediatry nie było, jutro przyjmuje. Skontaktuje sie z nią. Dzięki za info!
Tak! Wyegzekwuj zgłoszenie nop-u od lekarza i nie zwlekaj z wizytą! Idź jak najszybciej. Wszystkie takie reakcje muszą być zgłaszane. Obserwuj także dziecko w najbliższych tygodniach. Zgłaszaj wszystkie niepokojące symptomy. Szczepienia są obarczone ryzykiem i nie wolno bagatelizować żadnych skutków ubocznych szczepówń! Jestem wyjątkowo wyczulona w tej kwestii ponieważ mam uczulenie na białko jaja (na tym hodowane są niemal wszystkie szczepionki) i wiem co to znaczy nop... Później szczepienia miałam odroczone i do dziś się nie doszczepiłam.

ja tez chyba takie mam, kosztuja cos kolo 6 zl i smierdza takimi ziolami

tak dokładnie - te same śmierdziele :)

Hej!

Mam dziś słaby dzień, więc dopiero usiadłąm do kompa.
Kolekcjonerka, jesteś pewna, że piszesz o swoim mężu, a nie o moim? :-D Na tym chińskim allegro mój mąż zachowuje się jak dziecko w sklepie ze słodyczami :p ale przyznaję: niektóre rzeczy są całkiem fajne :)
Kruczyca!!! My 16.04 świętujemy 4 rocznicę ślubu :-D Wszystkiego najpiękniejszego!!! Pokaż suknię :)
I ja też z tych, które od razu wiedziały, że TEN facet będzie moim mężem i ojcem moich dzieci. Licealna miłość. W tym roku w październiku minie 10 lat od kiedy idziemy razem przez życie :)

Katia-taa...czasem coś fajnego kupi nawet o mnie sam pomyśli, a to etui do komórki - 8zł a nie 20-30zł :p a to kolczyki:) a to zaparzacze do herbatki śmieszne hehe Oli też Olafa - bałwana z krainy lodu kupił duzooo taniej

Nie znam drugiej osoby, która tyle w to wysiłku włożyła co ja (ze tak nieskromnie stwierdzę)... Ale wszystko ma swoje granice. Ja chyba jestem o krok od swoich, dlatego pisze tutaj i szukam inspiracji i wsparcia... Samotność to ostatni gwóźdź do trumny, dlatego unikam jej jak ognia.

PanaKotka - trzymajmy się dziewczyny razem, a wtedy samotność ani załamanie nas nie dosięgnie!
Co nas nie zabije to nas wzmocni!!!!!!!!!

PanaKotka przepraszam, jeśli już o tym pisałaś - może nie doczytałam. Nie bierzecie pod uwagę in vitro?
Wywnioskowałam z Twoich postów, że nie. Prawda?
Nastawiacie się tylko na naturalne zaciążenie, tak?
In vitro zostawiam na sam koniec jeśli okaże się, że są do niego wskazania. Nie ma wskazań to nie ma nawet mowy o in vitro. Mam bardzo szeroką wiedzę, która ciągle pogłębiam w tym zakresie i jestem przeciwna tej metodzie w takiej formie, jak to obecnie i nas wygląda.

reklama
tak dokładnie - te same śmierdziele :)

Katia-taa...czasem coś fajnego kupi nawet o mnie sam pomyśli, a to etui do komórki - 8zł a nie 20-30zł :p a to kolczyki:) a to zaparzacze do herbatki śmieszne hehe Oli też Olafa - bałwana z krainy lodu kupił duzooo taniej

PanaKotka - trzymajmy się dziewczyny razem, a wtedy samotność ani załamanie nas nie dosięgnie!
Co nas nie zabije to nas wzmocni!!!!!!!!!
a pomagaja Ci? bo ja moge po nich spac j juz tak nie dusi w klatce piersiowej

Do góry