reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej!

Mam dziś słaby dzień, więc dopiero usiadłąm do kompa.

Dziewczyny ja na szczęście mam spokój jeśli chodzi o komentarze od M bo on się nie wtrąca ;) sam od niedawna odkrył chińskie allegro czyli aliexpress i też paczunie do niego regularnie spływają z duperelami za 1 dolara hehe

Kolekcjonerka, jesteś pewna, że piszesz o swoim mężu, a nie o moim? :-D Na tym chińskim allegro mój mąż zachowuje się jak dziecko w sklepie ze słodyczami :p ale przyznaję: niektóre rzeczy są całkiem fajne :)

Kruczyca!!! My 16.04 świętujemy 4 rocznicę ślubu :-D Wszystkiego najpiękniejszego!!! Pokaż suknię :)

I ja też z tych, które od razu wiedziały, że TEN facet będzie moim mężem i ojcem moich dzieci. Licealna miłość. W tym roku w październiku minie 10 lat od kiedy idziemy razem przez życie :)

Hej!

Mam dziś słaby dzień, więc dopiero usiadłąm do kompa.

Kolekcjonerka, jesteś pewna, że piszesz o swoim mężu, a nie o moim? :-D Na tym chińskim allegro mój mąż zachowuje się jak dziecko w sklepie ze słodyczami :p ale przyznaję: niektóre rzeczy są całkiem fajne :)

Kruczyca!!! My 16.04 świętujemy 4 rocznicę ślubu :-D Wszystkiego najpiękniejszego!!! Pokaż suknię :)

I ja też z tych, które od razu wiedziały, że TEN facet będzie moim mężem i ojcem moich dzieci. Licealna miłość. W tym roku w październiku minie 10 lat od kiedy idziemy razem przez życie :)
co sie dzieje niedobrego?

czas i Twoja wola do walki, musisz isc z mocno podniesiona glowa!
Nie znam drugiej osoby, która tyle w to wysiłku włożyła co ja (ze tak nieskromnie stwierdzę)... Ale wszystko ma swoje granice. Ja chyba jestem o krok od swoich, dlatego pisze tutaj i szukam inspiracji i wsparcia... Samotność to ostatni gwóźdź do trumny, dlatego unikam jej jak ognia.

Aj, szkoda gadać. Syn po raz pierwszy w życiu miał reakcje poszczepienną. W nocy nie mógł spać, bo bolała go rączka :( no i ja z nim nie spałam. W końcu dałam przeciwbólowe i zasnął. Dziś go zostawiłam w domu. A można sobie wyobrazić jak wygląda praca, która wymaga skupienia i szukania najlepszych ofert, z dwulatkiem, który asystuje na każdym kroku.
Z rączką syna już lepiej.
A ja muszę po prostu się wyspać.

:)

Kruczyca, a nie ma gdzieś zdjęcia modelu w necie? Syrenka? Princeska? Litera A? Welon długi? Krótki? Opowiadaj :-D uwielbiam przygotowania ślubne :-D

Aj, szkoda gadać. Syn po raz pierwszy w życiu miał reakcje poszczepienną. W nocy nie mógł spać, bo bolała go rączka :( no i ja z nim nie spałam. W końcu dałam przeciwbólowe i zasnął. Dziś go zostawiłam w domu. A można sobie wyobrazić jak wygląda praca, która wymaga skupienia i szukania najlepszych ofert, z dwulatkiem, który asystuje na każdym kroku.
Z rączką syna już lepiej.
A ja muszę po prostu się wyspać.

:)

Kruczyca, a nie ma gdzieś zdjęcia modelu w necie? Syrenka? Princeska? Litera A? Welon długi? Krótki? Opowiadaj :-D uwielbiam przygotowania ślubne :-D
oj biedna Ty i biedny synus, oby szybko doszedl do siebie

reklama
Nie znam drugiej osoby, która tyle w to wysiłku włożyła co ja (ze tak nieskromnie stwierdzę)... Ale wszystko ma swoje granice. Ja chyba jestem o krok od swoich, dlatego pisze tutaj i szukam inspiracji i wsparcia... Samotność to ostatni gwóźdź do trumny, dlatego unikam jej jak ognia.
w grupie zawsze razniej i pamietaj, ze tu dziewczyny poradza, prztula wirtualnie i pociesza,a to tez jest wazne :-) :)

Do góry