bertha
Fanka BB :)
Piekna krecha!!! Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo rodzina krzywo na to patrzy... Chore wiem, ale co poradzę....A który to Twój cykl starań?
Wiem, że Ci przykro. Ja też zawsze byłam smutna jak beta była taka jak Twoja.. Ale trzeba się wziąć w garść i próbować dalej, a na pewno się niedługo uda. A dlaczego do ślubu nie możesz iść w ciąży?
My z mężem też byliśmy w trakcie starań przed ślubem. I nie odłożyliśmy na potem ani tego, ani tamtego. Udało się mi zajść w ciążę miesiąc po weselu![]()
Moja juz się kończy Mam krótkie i skąpe. Czasami myślę że tu jest problem. Ale jak byłam na monitorze cyklu to endo ponoć ok.No to będziemy czekały kochana w napięciuByle te nasze @ szybko minęły
![]()
Aaaa super! Gratuluję! [emoji4][emoji4]
Widzę, że dzisiaj leniwa sobota :-)
Ja byłam dzisiaj na ślubie, potem na obiadku z mężem potem na lodach a potem kimono....tragicznie chce mi się spać od kilku dni ok. 15 normalnie śpię na siedząco.
Myślę gdzie by tu można było powtórzyć bete jutro albo pojutrze ale jestem zablokowana bo niedziele a potem święto :-(
Jedyne co tk chyba w szpitalu...ale to bym musiała mieć powód jakiś. ..
Kupiłam sobie dzisiaj witaminy, trzeba zacząć o siebie porządnie dbać powiedziałam ze będę walczyła o ta ciążę jak lwica!
Agatix! Gratulacje! !!
GratulacjeMelduje się kochane z dwoma kreseczkami z ranatermin @ miał być dziś
chyba będę kwietniowa z wstępnym terminem na 23 kwietnia
udało się w 2 cyklu, trzymam za Was kciuki kochane mam nadzieje ze spotkamy się na kwietniowkach
4 dni ? i koniec ? zazdroszczę! Ja się muszę 7 męczyćMoja juz się kończy Mam krótkie i skąpe. Czasami myślę że tu jest problem. Ale jak byłam na monitorze cyklu to endo ponoć ok.
Myślę że tak ale wiesz.....SWIETO. ..yh mam nadzieje ze coś się znajdzie a nóż widelec będzie coś otwarte u mnie na dole było kiedy otwarte w jakieś święto wiec może :-)Ale pewnie jest jakies labo przyszpitalne ze prywatnie tez można zlecić badanie, nie?