Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4 to i tak bardzo długo. Najczęściej jest max. 24 dni ? i koniec ? zazdroszczę! Ja się muszę 7 męczyćPo poronieniu, dopiero teraz nie mam już przynajmniej mega obfitej @
![]()
Dziewuszki, aktualna tabelka
Kto chce uzupełnić dane, przenieść sie z tabelki do tabelki piszcie! Mam lapsa otwartego, jeszcze jakieś 15 minut
Zobacz załącznik 767509
Bardzo proszę, tylko podaj daneJak mogę, to proszę o dodanie mnie do tabelki![]()
Sie wychylilam, to mambertha - ale masz roboty teraz z tą tabelką![]()
Eh...i powiedzcie mi kobietki jak tu się nie denerwować....
Nie dosyć ze pobolewa mnie brzuch jak na @... ale to chyba normalne..
To jeszcze mój ciulniety brat właśnie siedzi na ławce pod blokiem z kolega który dopiero wyszedł z toszka i chleja. ..robią wstyd a dodatkowo Przylezie zaraz do domu i Cholera wie czy znowu nie dostanie padaki ( tak...od chlania ) .
Wziąść takiego tylko i ustrzelic z wiatrówki :-(