reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Melduje się kochane z dwoma kreseczkami z rana :) termin @ miał być dziś :) chyba będę kwietniowa z wstępnym terminem na 23 kwietnia :) udało się w 2 cyklu, trzymam za Was kciuki kochane mam nadzieje ze spotkamy się na kwietniowkach

Gratulacje! Ja też już bym chciała zobaczyć znowu te dwie kreski! :)

Zdrówka dla Was.

reklama
Cześć dziewczyny :) trochę załamał mnie ten wczorajszy wynik bety... Ehh... Ale nikt nie mówił że będzie łatwo :) szkoda tylko że mój mąż chcę przełożyć starania na przyszły rok :( bo na 17 czerwca przyszłego roku mamy termin ślubu kościelnego :/ ja tam wolę ten ślub przełożyć a się starać o maleństwo...

A który to Twój cykl starań?
Wiem, że Ci przykro. Ja też zawsze byłam smutna jak beta była taka jak Twoja.. Ale trzeba się wziąć w garść i próbować dalej, a na pewno się niedługo uda. A dlaczego do ślubu nie możesz iść w ciąży?
My z mężem też byliśmy w trakcie starań przed ślubem. I nie odłożyliśmy na potem ani tego, ani tamtego. Udało się mi zajść w ciążę miesiąc po weselu :)

Melduje się kochane z dwoma kreseczkami z rana :) termin @ miał być dziś :) chyba będę kwietniowa z wstępnym terminem na 23 kwietnia :) udało się w 2 cyklu, trzymam za Was kciuki kochane mam nadzieje ze spotkamy się na kwietniowkach
Gratulacje. [emoji255] [emoji4] [emoji255] [emoji322]

1471081815-204wmr.jpeg
jest i fotka ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja okres powinnam mieć dziś, poza tym zgaga mnie meczy od wczoraj. A ja zgagę mam tylko w ciąży, w poprzedniej przez całe 9 miesięcy :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry