reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1471081815-204wmr.jpeg
jest i fotka ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje! Z kąd wzięłaś test o takiej czułości?
Ale dużo nasmarowałyście, no i tabelka imponująca.
Ja już czekam na swoje plamienia przed okresem w nadziei że tym razem ich nie będzie :)

reklama
Dzień dobry :)
We wtorek ma przyjść wredna @ a ja jak nigdy jestem spokojna ;D zazwyczaj jestem nieznośna :p
Po rozmowie z mężem udało mi się go namówić na to żebyśmy nie przekladali starań na przyszły rok ;D także za ok 2 tyg będziemy działać ;P

:( no nieciekawie to brzmi... Kiedy sie wyprowadzacie zeby razem nie mieszkać?

Chcemy jak najszybciej...ale teraz stoimy w miejscu o kafelkarza i wygrywanie posadzki.
Jak będą kafelki i możemy wbijać choćby na materace.
Jest jeszcze opcja wyprowadzi do teściów, jak tylko jutrzejsza beta będzie w porządku ( a czuje ze tak będzie :-) ) to pomyślę nad tym.
Chociaż teściowa tez mnie wykonczyli psychicznie bo urządza nam cały dom, najchętniej kupiła by nam wszystko do środka i urządzala po swojemu, a nie chce im mówić o ciąży dopóki nie będę w 3 mcu. ..bo rozgadaja po całej rodzinie i wszyscy będą udawać ze nic nie wiedzą.
I te jej rady :errr::wściekła/y:
Dzisiaj od rana jestem roztrzesiona i zła.
Na szczęście mij zabiera mnie w górki odetne się od tego syfu :')

Znalazłam wczoraj 20zl na chodniku! :D i zwróciło mi się za pobyt w herbaciarni Hah. ..

Ale się rozpisałam. .. wszystko przez ten stres:oo:

Witam dziewczyny. Naogladalam się tych Waszych podwójnych kresek i czekam na tą @ jak nigdy żeby już od następnej owulacji rozpocząć starania. Nawet nie wiedziałam że testy są różnej czułości[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w Rossmann widziałam tylko dwa rodzaje ale przyjżę się, jak znajdę taki to pewnie nie wytrzymam i zrobię szybciej. W ogóle w jednej aptece kupiłam test za 7zł byłam w szoku ale wolałabym droższy o lepszej czułości.

reklama
Do góry