Gratulacje! Z kąd wzięłaś test o takiej czułości?
Ale dużo nasmarowałyście, no i tabelka imponująca.
Ja już czekam na swoje plamienia przed okresem w nadziei że tym razem ich nie będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Z kąd wzięłaś test o takiej czułości?
Który to wasz cykl starań, termin najbliższej miesiączki i jeśli masz ochotę swoje imię i wiek. [emoji4]A jakie mam podać dane do tej tabelki?![]()
no nieciekawie to brzmi... Kiedy sie wyprowadzacie zeby razem nie mieszkać?
Super!!!!! :') cudowna decyzja!!!Dzień dobry
We wtorek ma przyjść wredna @ a ja jak nigdy jestem spokojna ;D zazwyczaj jestem nieznośna
Po rozmowie z mężem udało mi się go namówić na to żebyśmy nie przekladali starań na przyszły rok ;D także za ok 2 tyg będziemy działać ;P
Ja w Rossmann widziałam tylko dwa rodzaje ale przyjżę się, jak znajdę taki to pewnie nie wytrzymam i zrobię szybciej. W ogóle w jednej aptece kupiłam test za 7zł byłam w szoku ale wolałabym droższy o lepszej czułości.