reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc dziewczyny :)...popatrzylam wczoraj po jakims czasie jeszcze raz na moj test...i okazalo sie ze jest tam druga ale bardzo slaba kreseczka? myslicie ze jest jakas szansa?mialyscie tak kiedys?

Zależy po jakim czasie? Wynik odczytuje się do 5 minut. Później moga się pojawiać różne rzeczy ;)
Najlepiej zrób następny test za kilka dni, życzę dwóch kreseczek :)

reklama
Robilam wiele testów od 1,5 roku i nigdy taka sie nie pojawila, wiec ta mnie troszke zaciekawila, ale masz racje agnesis odczekam kilka dni i powtorze test...

Mam dziś koszmarne mdłości...Nie wiem ile w tym podświadomości i mojego chcenia, bo to dopiero 21 dc, ale chciałabym żeby ten czas do testowania mijał szybciej.
U mnie 19dc. Jeszcze dużo dni do testowania. I tez chyba coś sobie zaczynam wkrecac ,od 3 dni kręci mi się często w głowie, do tego doszła zgaga,siku chodzę co pół godziny,i czuje dziwne ciagnievia w piersiach. Wiem ze to wszystko chyba głową. Staram się luzowac ale to takie trudne.:no2:A i jeszcze doszedł bol podbrzusza jak na @.

dzień dobry
żebym była wyspana to nie powiem:/ Ola w nocy się budziła, nawet demonstracyjnie się położyła na dywanie z maskotkami z łóżka i za nic nie chciała wrócić spać do swojego łóżka. Ostatecznie wylądowała u nas czego efektem jest masakryczny ból głowy i ogólne połamanie organizmu:/
W związku z tym póki co z poranną kawką ległam na kanapie i jak mantrę powtarzam "Ola jedz płatki" "Ola zjadaj":D uroki macierzyństwa:D ale i tak jest pięknie:D

reklama
U mnie 19dc. Jeszcze dużo dni do testowania. I tez chyba coś sobie zaczynam wkrecac ,od 3 dni kręci mi się często w głowie, do tego doszła zgaga,siku chodzę co pół godziny,i czuje dziwne ciagnievia w piersiach. Wiem ze to wszystko chyba głową. Staram się luzowac ale to takie trudne.:no2:A i jeszcze doszedł bol podbrzusza jak na @.

Izabela wiem że to mega trudne, ja tak miałam w 1cs. Mentalnie też byłam w ciąży po 25dc
w 2cs za każdym jakimś "odczuciem" powtarzałam "przestań wymyślać" lub coś w tym stylu żeby łatwiej znieść kolejne rozczarowanie..

Do góry