reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Izabela wiem że to mega trudne, ja tak miałam w 1cs. Mentalnie też byłam w ciąży po 25dc
w 2cs za każdym jakimś "odczuciem" powtarzałam "przestań wymyślać" lub coś w tym stylu żeby łatwiej znieść kolejne rozczarowanie..
Staram się nie myśleć staram się. Ja się na stawiam na to ze nic z tego w tym cyklu,szykuje się na następny. Zakupiłam testy owulacyjne i we wtorek idę do gin bo ostatnio byłam w marcu wyciągnąć spirale. Teraz niech zobaczy czy wszystko dobrze jest tam na dole.

reklama
Robilam wiele testów od 1,5 roku i nigdy taka sie nie pojawila, wiec ta mnie troszke zaciekawila, ale masz racje agnesis odczekam kilka dni i powtorze test...

W pierwszej ciąży ja miałam taką sytuację. Odłożyłam test i przypomniałam sobie o nim po kilkunastu minutach. Kreska była widoczna tylko pod światło, mój mąż jej nie widział, ale ja już czułam że jestem w ciąży. I codziennie kreska przybierała ciemniejsza barwę :) Oby i u Ciebie okazało się że to ciąża. Najlepiej to idź na bete, albo po prostu powtórz test. Trzymam kciuki :)

Cześć dziewczyny :) trochę załamał mnie ten wczorajszy wynik bety... Ehh... Ale nikt nie mówił że będzie łatwo :) szkoda tylko że mój mąż chcę przełożyć starania na przyszły rok :( bo na 17 czerwca przyszłego roku mamy termin ślubu kościelnego :/ ja tam wolę ten ślub przełożyć a się starać o maleństwo...

Melduje się kochane z dwoma kreseczkami z rana :) termin @ miał być dziś :) chyba będę kwietniowa z wstępnym terminem na 23 kwietnia :) udało się w 2 cyklu, trzymam za Was kciuki kochane mam nadzieje ze spotkamy się na kwietniowkach

Gratulacje! Ale mamy wysyp ciąż ostatnio! Super :)

Cześć dziewczyny :) trochę załamał mnie ten wczorajszy wynik bety... Ehh... Ale nikt nie mówił że będzie łatwo :) szkoda tylko że mój mąż chcę przełożyć starania na przyszły rok :( bo na 17 czerwca przyszłego roku mamy termin ślubu kościelnego :/ ja tam wolę ten ślub przełożyć a się starać o maleństwo...
Ja tez bym wolała przełożyć ślub niż staranka.

reklama
Sylviia wcale Ci sie nie dziwie, oczywiście ze lepiej slub przełożyć, ale to juz byscie sie nie starali i to bylby poki co ostatni cykl staran przed slubem:(?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry