reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się :D U mnie wczoraj szybciej niż powinna przyszła @ :D zatem dzisiaj mam 2 dc

Bo to wredna małpa jest.

Dziewczyny, a słyszałyście kiedyś żeby luteina zaszkodziła ciąży? Zwłaszcza jak bierze się ja przed zajsciem? Ostatnio właśnie zaszłam na luteinie i źle się skończyło, a teraz gin znów chce mi dać na te plamienia przed @.

Bo to wredna małpa jest.

Dziewczyny, a słyszałyście kiedyś żeby luteina zaszkodziła ciąży? Zwłaszcza jak bierze się ja przed zajsciem? Ostatnio właśnie zaszłam na luteinie i źle się skończyło, a teraz gin znów chce mi dać na te plamienia przed @.
Lek. Aneta Zwierzchowska Stażysta/Rezydent, Warszawa Ochota
''Witam! Gratuluję dzidziusia. Z pewnością Luteina 50 brana przez całą ciażę nie zaszkodzi dziecku. Jest to syntetycznie otrzymany progesteron, czyli hormon identyczny z naturalnym, wydzielanym przez orgaznizm w czasie ciąży i niezbędnym do jej utrzymania. Pozdrawiam serdecznie!''

''Luteina jest stosowana w przypadku niewydolności ciałka żółtego, które nie produkuje dostatecznej ilości progesteronu w drugiej części cyklu. Jego niedobór utrudnia utrzymanie ciąży w pierwszych tygodniach jej trwania. Odpowiednia suplementacja pozwala wyregulować poziom hormonu i utrzymać ciążę.''

Nessi widzisz ja całą ta teorie znam, a po stracie szukam winnego, nawet niewinnej luteiny się czepiam :p no ale jak na być zdrowa dzidzia to będzie nie zależnie od leków ;)

reklama
Czesc dziewczyny :)...popatrzylam wczoraj po jakims czasie jeszcze raz na moj test...i okazalo sie ze jest tam druga ale bardzo slaba kreseczka? myslicie ze jest jakas szansa?mialyscie tak kiedys?

Do góry