reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

AnaMaria na test za wcześnie. Ostatnimi czasy trafiają mi się takie cykle, że już tydzień przed @ pobolewa mnie podbrzusze. Ale wtedy tak nie miałam.Tylko raz mi się to trafiło.

reklama
Kochane,dynamiczne tempo forum fizycznie pozwala na odpisanie na każdego posta, więc sorki:)
Witam nowe Staraczki (coraz nas więcej i super!), Gratki za wyniki bety i nowe Fasolki!
Współczuję też Wam ogromnie strat, o których piszecie:( oby to forum okazało się szczęśliwe dla każdej:)

Ja już troszkę się uspokoiłam, choć wiem, że każdy dzień może przynieść zarówno coś dobrego jak i złego....

wynik bety z 8.08 - 12 379,00
wynik bety z 10.08 - 20 721,00

Jutro kończę 6 tydzień:)

sałatka to przynajmniej fajnie, ze szybko zaszłaś.Mi za chwilę minie rok odkąd zobaczyłam II kreski na teście.Coś ta moja dzidzia nie chce do mnie wrócić. A teraz ile się już starasz?

Kochane,dynamiczne tempo forum fizycznie pozwala na odpisanie na każdego posta, więc sorki:)
Witam nowe Staraczki (coraz nas więcej i super!), Gratki za wyniki bety i nowe Fasolki!
Współczuję też Wam ogromnie strat, o których piszecie:( oby to forum okazało się szczęśliwe dla każdej:)

Ja już troszkę się uspokoiłam, choć wiem, że każdy dzień może przynieść zarówno coś dobrego jak i złego....

Ale super rośnie !! Nie ma co myślec o tym co zle :) trzeba myslec pozytywnie i sie nie zamartwiac, bo mozna potem oszalec[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

sałatka to przynajmniej fajnie, ze szybko zaszłaś.Mi za chwilę minie rok odkąd zobaczyłam II kreski na teście.Coś ta moja dzidzia nie chce do mnie wrócić. A teraz ile się już starasz?
pierwszy cykl po ostatnim poronieniu, wiec krociutko... mam nadzieje ze cos sie dzieje co baly czas czuje delikatny bol jajnikow...

super:)

reklama
Do góry