Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super rośnie !! Nie ma co myślec o tym co zleKochane,dynamiczne tempo forum fizycznie pozwala na odpisanie na każdego posta, więc sorki
Witam nowe Staraczki (coraz nas więcej i super!), Gratki za wyniki bety i nowe Fasolki!
Współczuję też Wam ogromnie strat, o których piszecieoby to forum okazało się szczęśliwe dla każdej
Ja już troszkę się uspokoiłam, choć wiem, że każdy dzień może przynieść zarówno coś dobrego jak i złego....
wynik bety z 8.08 - 12 379,00
wynik bety z 10.08 - 20 721,00
Jutro kończę 6 tydzień![]()
pierwszy cykl po ostatnim poronieniu, wiec krociutko... mam nadzieje ze cos sie dzieje co baly czas czuje delikatny bol jajnikow...sałatka to przynajmniej fajnie, ze szybko zaszłaś.Mi za chwilę minie rok odkąd zobaczyłam II kreski na teście.Coś ta moja dzidzia nie chce do mnie wrócić. A teraz ile się już starasz?
superKochane,dynamiczne tempo forum fizycznie pozwala na odpisanie na każdego posta, więc sorki
Witam nowe Staraczki (coraz nas więcej i super!), Gratki za wyniki bety i nowe Fasolki!
Współczuję też Wam ogromnie strat, o których piszecieoby to forum okazało się szczęśliwe dla każdej
Ja już troszkę się uspokoiłam, choć wiem, że każdy dzień może przynieść zarówno coś dobrego jak i złego....
wynik bety z 8.08 - 12 379,00
wynik bety z 10.08 - 20 721,00
Jutro kończę 6 tydzień![]()
Bardzo współczuję to już zaawansowana ciąża [emoji22]
A może to właśnie teraz owulacja, skoro do @ zostały 2 tygodnie?ja prawdopodobnie owulacje mialam 5 sierpnia , a terazniejsze moje cykle trwaja po 30 dni, dziwia mnie te bole na 2 tyg przed @, nigdy takich nie mialam zeszlej nocy to nie moglam spac przez nie....