reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
ja prawdopodobnie owulacje mialam 5 sierpnia , a terazniejsze moje cykle trwaja po 30 dni, dziwia mnie te bole na 2 tyg przed @, nigdy takich nie mialam zeszlej nocy to nie moglam spac przez nie....

Witajcie jestem nowa i chcialabym dolaczyc do waszego grona ☺mam juz 3letnia rudowłosa córeczkę i razem z mezem chcemy postarac sie o rodzenstwo niestety u mnie wiaze sie to z wielkim strachem bo mam za soba poronienie samoistne rok temustrasznie sie boje powtorki...to moj pierwszy cykl starań, za ok dwa dni powinnam miec owulacje,od dzis przystępujemy do dzialan miejmy nadzieje,ze jakos to bedzie

Hej.
U mnie nieprzyjemne skurcze brzucha jakies 5 dni po owulacji byly objawem zagniezdzenia.
Bardzo wyrazne i nigdy czegos takiego nie doswiadczylam wczesniej.
3mam kciuki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mialam w zeszlym roku bardzo wyczuwalne objawy zagniezdzania-.na obiedzie u teściowej przy stole myslalam,ze zaraz zwrócę rosół bo tak mnie zemdliło -wtedy juz wiedzialam,ze to bylo cos :)

sałatka bardzo Ci współczuję Twojej straty. Poronić na tak późnym etapie to jakiś koszmar.
AnaMaria ja jak miałam zagnieżdzenie to ok. tydz. przed terminem @ w nocy strasznie mnie pobolewało podbrzusze, ból jak na okres, tak mnie bolało, że nie mogłam spać i bliska byłam wziąść tabletkę przeciwbólową.

eolinka witaj. My tu też niestety po stratach. Ja też poroniłam, staram się już 8 cykl i jak zajdę to będę pewnie panikować.Ale niestety coś na razie to zachodzenie nam nie idzie. Długo się staraliście o poprzednie ciąże?

kacha ja tez juz mialam wziasc tabletke, ale pomyslalam ze wytrzymam, bo moze to byc ciaza, jednak dzis zrobilam test i jest ujemny niestety- jeszcze mam cicha nadzieje ze zrobilam go za wczesnie, ale teraz juz czekam do dnia @

sałatka bardzo Ci współczuję Twojej straty. Poronić na tak późnym etapie to jakiś koszmar.
AnaMaria ja jak miałam zagnieżdzenie to ok. tydz. przed terminem @ w nocy strasznie mnie pobolewało podbrzusze, ból jak na okres, tak mnie bolało, że nie mogłam spać i bliska byłam wziąść tabletkę przeciwbólową.
koszmar, koszmar... ale zaraz zaszlam w ciaze i mam cudna coreczke ktora jest dla mnie wszystkim:)
Eolinka- witam:)

reklama
Witajcie jestem nowa i chcialabym dolaczyc do waszego grona [emoji5]mam juz 3letnia rudowłosa córeczkę i razem z mezem chcemy postarac sie o rodzenstwo niestety u mnie wiaze sie to z wielkim strachem bo mam za soba poronienie samoistne rok temustrasznie sie boje powtorki...to moj pierwszy cykl starań, za ok dwa dni powinnam miec owulacje,od dzis przystępujemy do dzialan miejmy nadzieje,ze jakos to bedzie
Witam :) ja tez juz dzisiaj przystępuje do działań z moim K :D czyli potem bedziemy razem czekac na testowanie :D ilu dniowe masz cykle ?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry