*Vanilia*
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak srednio okolo 30 dniowe bo oczywiscie nieregularneWitamja tez juz dzisiaj przystępuje do działań z moim K
czyli potem bedziemy razem czekac na testowanie
ilu dniowe masz cykle ?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co poprzednia ciąża byla nieplanowana akurat, taka niespodzianka sie nam trafilaeolinka witaj. My tu też niestety po stratach. Ja też poroniłam, staram się już 8 cykl i jak zajdę to będę pewnie panikować.Ale niestety coś na razie to zachodzenie nam nie idzie. Długo się staraliście o poprzednie ciąże?
Jakas sexy bielizna i pewnie chłopina sie nie oprzeTak srednio okolo 30 dniowe bo oczywiscie nieregularnemam nadzieje,ze bedziemy miec sily na to staranie bo maz do pozna na budowie
.jakos go bede musiala orzezwic
![]()
Dobrze, masz racje, mi przypada okres na 19.08. wiec bede z WamiSkoro do @ tydzień, to pozostaje uzbroić się w ciepliwość, wierzyć że te bóle coś znaczą i testować ze mną i sałatką w sobotę 20.08. [emoji4]
Jakas sexy bielizna i pewnie chłopina sie nie oprzeja mam regularne 29 dni ale po powrocie zza granicy pewnie przez klimat okresu dostalam 3 dni za wczesnie takze w szoku bylam[emoji14]takze nieswiadomie dzialalismy juz po owulacji[emoji14]
A no napewno jakies sprawdzone sztuczki zastosujeJakas sexy bielizna i pewnie chłopina sie nie oprzeja mam regularne 29 dni ale po powrocie zza granicy pewnie przez klimat okresu dostalam 3 dni za wczesnie takze w szoku bylam[emoji14]takze nieswiadomie dzialalismy juz po owulacji[emoji14]
Przykro mi;-( wierzę że następnym razem będzie inaczejNo i niestety tak jak sądziłam znów się nie udałobeta <0,1 w 12dp