reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To potwierdza teorie, że im bardziej się chce, tym bardziej się nie da :/
Dlatego trzeba wyluzować. Ja też cykl mam zupełnie luźny. O wiele lepiej się czuję, bo już na głowę dostawałam. Plus inne stresy i problemy to można zwariować i nerwicy dostać, a nie w ciążę zajść ;)
Nawet nie wiem który dziś dzień cyklu, ani jaki mam śluz :laugh2:
zazdroszcze wyluzowania... JA nie wiem co sie ze mna dzieje... Nigdy az tak nie liczylam, nie czekalam. TO przez ta ostatnia ciaze. Chyba chce zastapic ja nastepna, szczesliwa... Zawsze marzylismy sobie ze bedziemy miec dwojke dzieci... Mamy dwojke tylko chcialabym dwojke ziemska... Zebym mogla poczuc prawdziwe szczescie. Ale wiem ze musze odpuscic bo tak sie nie da zyc. Tylko nie wiem jak...Od niedzieli znow corka u dziadkow to wariuje. Mam mnostwo czasu i tylko siedze na internecie i czytam glupoty o ciazy i staraniach... Chce pojechac po corke ale maz nie wie dlaczego az tak... Z nia nie mialam czasu na takie glupoty... Nie mialam czasu na placz, a teraz co chwile mi lzy poleca...:(

reklama
No wpaść można i to szybko . Moja młodsza siostra wpadła, urodziła rok temu mając nie pełne 17 lat. Dzisiaj malutka ma roczek i jest zdrowiutka. Znowu moja starsza siostra długo starała się o pierwsze dziecko i o drugie tez. Różnie to jest.

A powiedzcie mi dziewczyny czy kwas foliowy ma jakiś wpływ na bolesność piersi ?? U mnie dzisiaj 17dc i juz zaczynają mnie bolec piersi,a czasami to tak zakluję że aż musze się za nie łapać. Do tego chyba przeziebiłam pęcherz bo co 30min góra godzinę chodzę siku i tak już 3 dzień. :(

No wpaść można i to szybko . Moja młodsza siostra wpadła, urodziła rok temu mając nie pełne 17 lat. Dzisiaj malutka ma roczek i jest zdrowiutka. Znowu moja starsza siostra długo starała się o pierwsze dziecko i o drugie tez. Różnie to jest.
roznie, roznie...
Moja starsza siostra wpadla 3 lata temu urdzila zdrowego chlopczyka, i teraz znowu jest w ciazy. Drug siostra pierwsza ciaze poronila na poczatku ciazy, potem dwie udane ciaze, i kolejne poronienie w 12 tyg. Jakies fatum nad nami ciazy...

A powiedzcie mi dziewczyny czy kwas foliowy ma jakiś wpływ na bolesność piersi ?? U mnie dzisiaj 17dc i juz zaczynają mnie bolec piersi,a czasami to tak zakluję że aż musze się za nie łapać. Do tego chyba przeziebiłam pęcherz bo co 30min góra godzinę chodzę siku i tak już 3 dzień. :(
ja nie zauwazylam zeby mial jakis wplyw... Lykam juz 3 miesiac.

zazdroszcze wyluzowania... JA nie wiem co sie ze mna dzieje... Nigdy az tak nie liczylam, nie czekalam. TO przez ta ostatnia ciaze. Chyba chce zastapic ja nastepna, szczesliwa... Zawsze marzylismy sobie ze bedziemy miec dwojke dzieci... Mamy dwojke tylko chcialabym dwojke ziemska... Zebym mogla poczuc prawdziwe szczescie. Ale wiem ze musze odpuscic bo tak sie nie da zyc. Tylko nie wiem jak...Od niedzieli znow corka u dziadkow to wariuje. Mam mnostwo czasu i tylko siedze na internecie i czytam glupoty o ciazy i staraniach... Chce pojechac po corke ale maz nie wie dlaczego az tak... Z nia nie mialam czasu na takie glupoty... Nie mialam czasu na placz, a teraz co chwile mi lzy poleca...:(

Ja swoje myśli kieruje cały czas na inne tory. Po prostu już dłużej się tak nie da. Wiadomo, że chciałabym być w ciąży, ale nie mogę myśleć tylko o jednym. Łykam witaminy i czekam na cud :)

roznie, roznie...
Moja starsza siostra wpadla 3 lata temu urdzila zdrowego chlopczyka, i teraz znowu jest w ciazy. Drug siostra pierwsza ciaze poronila na poczatku ciazy, potem dwie udane ciaze, i kolejne poronienie w 12 tyg. Jakies fatum nad nami ciazy...
Mogłoby nam wszystkim wkoncu się udać. Marzy mi się wysyp tu testów ciążowych i na każdym dwie grube krechy.:D:D

reklama
A wierzycie we wrozby?:) Jak mialam ok 15 lat to kolezanka i mama wrozyly mi z obraczki ile vede miala dzieci i wychodzilo mi 0! albo nieskonczona ilosc:) Przed slubem tez wrozono mi i wyszlo ze chopczyk i dziewczynka. Po poronieniu wychodzilo ze tylko dziewczynka juz. ( Chlopczyka poronilam). A teraz znowu wychodzi chlopczyk:)

Do góry