reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też gdzieś kiedyś wyczytałam że to się może przyczyniać. W pierwszej ciąży też chorowalam ale jeszcze o tym nie wiedziałam i dziecko urodziło się zdrowe choć przedwcześnie. Teraz mam obawy jak to będzie ale raczej mam łagodną postać tej choroby i bardzo się pilnuje więc jestem dobrej myśli. A siostra przestrzega diety?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero po poronieniach zdiagnozowano u niej ta chorobe. Diety przestrzega.

reklama
lux musisz to sobie wszystko przekalkulować.
A ja właśnie zaczęłam 1 dc dostałam wredną @. Zaczynamy od nowa. Cykl znów 26 dni, małpa jak w zegarku, sex w owulkę był i dalej dupa. No nic 8 cykl starań rozpoczęty. Jutro zrobię sobie przynajmniej zdjęcie zęba.
Wredna @

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Oluska i powodzenia. [emoji4]

Co u was na obiad? Mam wrażenie, że oklapłam w kuchni i gotuję maksymalnie 5-6 potraw ostatnio. Wymieniam tylko ryż brązowy na basmati, ziemniaki na kaszę gryczaną, bulgur lub pęczak i tyle z mojej inwencji.
U mnie dziś makaron ze szpinakiem, pomidorkami w sosie serowym

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

lux musisz to sobie wszystko przekalkulować.
A ja właśnie zaczęłam 1 dc dostałam wredną @. Zaczynamy od nowa. Cykl znów 26 dni, małpa jak w zegarku, sex w owulkę był i dalej dupa. No nic 8 cykl starań rozpoczęty. Jutro zrobię sobie przynajmniej zdjęcie zęba.
Kacha, następny cykl będzie Wasz. Przytulanki w samą owulke nie są takie skuteczne. Największe szanse są 2 dni i 1 dzień przed. I trzymam kciuki za następny cykl!

reklama
Do góry