Rozpuszczalna
Fanka BB :)
Miło miRozpuszczalna brzmi bardzo apetycznie, zainspirowalas mnie [emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miło miRozpuszczalna brzmi bardzo apetycznie, zainspirowalas mnie [emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
hmm.... w sumie nie wiem... ktos tak mi kiedys napisal, ze to do owu... to generalnie poprawia jajeczka, wiec zakladam, ze do owu jest im dodatkowy kop potrzebny, a potem juz musza sobie radzic. ale moze to zle podejscie.. masz inne informacje?Bertha dlaczego inofolik tylko do owu?
Marbia przykro mi bardzo
nie mowcie tak!!!!Mój m jak usłyszał, że dostałam okres wkurzył się i zdołował. Więc jest nas dwoje.Zaczynamy mieć dość tych starań.W domu mamy się zastanowić co dalej robimy. Mój m stwierdził dzisiaj , że chyba nie jest nam dane drugie dziecko.
Marbia przykro mi. Współczuje Ci. To wszystko jest takie niesprawiedliwe.
Spróbujcie się wyluzować trochę, nie myślcie cały czas że przytulacie się żeby mieć dzidzie tylko bo macie ochotę a będzie dobrzeMój m jak usłyszał, że dostałam okres wkurzył się i zdołował. Więc jest nas dwoje.Zaczynamy mieć dość tych starań.W domu mamy się zastanowić co dalej robimy. Mój m stwierdził dzisiaj , że chyba nie jest nam dane drugie dziecko.
Marbia przykro mi. Współczuje Ci. To wszystko jest takie niesprawiedliwe.