przykro mi bardzoWitajcie
Ja juz po wizycie. Dziś 9 tydzień ale na usg tylko pecherzyk i ciałko żółtkowe, rozmiar prawidłowy do wieku ciąży ale brak zarodka.
Odstawiam progesteron i czekam na poronienie Cudów nie ma jak widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przykro mi bardzoWitajcie
Ja juz po wizycie. Dziś 9 tydzień ale na usg tylko pecherzyk i ciałko żółtkowe, rozmiar prawidłowy do wieku ciąży ale brak zarodka.
Bardzo mi przykro. Wierzyłam, że będzie inaczej. Trzymaj się.Witajcie
Przykro mi kochanaWitajcie
Póki co wyglądem się nie starzeję, więc się tym pocieszammy jak wino,im strasze tym lepsze![]()
Witaj Oluska i powodzenia. [emoji4]
Co u was na obiad? Mam wrażenie, że oklapłam w kuchni i gotuję maksymalnie 5-6 potraw ostatnio. Wymieniam tylko ryż brązowy na basmati, ziemniaki na kaszę gryczaną, bulgur lub pęczak i tyle z mojej inwencji.
kocham Cie wariatko!!!Przykro mi kochana
Póki co wyglądem się nie starzeję, więc się tym pocieszamMój K mówi, że połknęłam nastolatkę
I mam trochę siana w głowie
No ... to dobrze rokuje na starość, nie ?
Barszczyk czerwony, skwareczki, ziemniokitaki wiejski obiadek na tłustawo
I murzynka ukochanego przez Szoguna upieczemy![]()
Przykro mi. Trzmam kciuki żeby następnym razem się udało.Witajcie
Strasznie mi przykroWitajcie
Witajcie
pytalam lekarza powiedzial ze to nie ma wplyw na ciaze i poronienia. Ja nie choruje(chyba, nie badalam sie) ale moja siostra tak i ma dwie straty za soba i stwierdzila (ona nie lekarz) ze to byla przyczyna...SalatkaOwocowa widzialam ze kiedyś pisałaś o celiakii jako przyczynie poronień. Wiesz coś o tym więcej. Jakieś opinie lekarzy. Ja mam chorobę Duhringa(skórka postać nietolerancji glutenu) myślę że to nie jest przeciwwskazaniem gdy dbam szczególnie o dietę bezglutenowa i nie mam żadnych objawów choroby. Czy ktoś jeszcze na problem z glutenem?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom