reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hej dziewczyny.
dziś trochę lepiej się czuję jeśli chodzi o grypę ale przez nadchodza cą @ -UMIERAM, Jutro po tygodniu nieobecności do pracy idę. Trochę miałam roboty w domu, obiad, zakupy, 2 prania, potem spacer na działkę.
Kurde u mnie to jest tak dziwnie, boli potwornie, aż mi słabo, A @ wciąż brak. 32 dzień cyklu. Przewaznie mam 29-30 dni. Może od stresów mi się opóźnia?

reklama
hej dziewczyny.
dziś trochę lepiej się czuję jeśli chodzi o grypę ale przez nadchodza cą @ -UMIERAM, Jutro po tygodniu nieobecności do pracy idę. Trochę miałam roboty w domu, obiad, zakupy, 2 prania, potem spacer na działkę.
Kurde u mnie to jest tak dziwnie, boli potwornie, aż mi słabo, A @ wciąż brak. 32 dzień cyklu. Przewaznie mam 29-30 dni. Może od stresów mi się opóźnia?
mi sie czasami spozniala od malej ilosci snu,przepracowania, jak za malo jadlam

hej dziewczyny.
Miałaś grypę i antybiotyk to też może mieć wpływ.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

[NeSSi, post: 13885341, member: 57759"]Oj tak ..I to uczucie rozdarcia - nie do zniesienia. Bo człowiek wie, że czasu nie cofnie i w ciąży już nie jest i nie chce zamykać tego tematu ale i też chce zacząć nowy etap. Nie wiem czy zrozumiecie....[/QUOTE]

Uczucie straszne ... Taka tęsknota za czymś czego nie ma a mogło być u mnie byłby juz 14 tydz :- ( mialabym najgorszy etap za sobą a teraz znów trzeba zaczynać wszystko od nowa kolejne oczekiwanie strach i obawy :frown:

Witam dziewczynki u mnie nic nowego od wczoraj mialamngosci w Domu bo mąż miał urodzinki i tak jakoś nawet czasu na forum nie było a wieczorem człowiek był padniety .... Nie nadrobilam waszych postów ale myślę ze nie macie mi tego za zle myślami byłam i zawsze jestem z Wami ....
Jak taM starania dziewczynki ida cos do przodu ? ;-) pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie

My dziś znów cały dzień poza domem. Pogoda dopisuje - nareszcie ciepło i można wyjść z domu na dłużej.

Yesenia - trzymaj się. Mam nadzieję, że gorszy dzień przemini.

Kacha10 ja też zawsze sobie powtarzam, że nie będę się wsłuchać, a i tak się doszukuję. W poprzednim cyklu nawet testom nie wierzyłam:)

Hop hop... Ależ jestem padnieta! Mam dość na dziś.

Yesenia czasami warto powiedzieć obcym niż dusić to w sobie. Trzy mam kciuki aby było lepiej.
Bertha juz dopisuje ;) mamy termin @ w tym samym dniu!!! Oby nie przyszły ;)

Kolekcjonerka... Hmmm a może jednak to to????

Ja przy każdych starankach tez wyszukiwalam u siebie objawów... Teraz to samo cycki jak nie bolaly od kilku miesięcy od 2 dni nabrzmiałe i bolesne. Ale nie robię sobie nadzieji.

Hej Dziewczynki :)
Rzadko się odzywam, bo okazało się, że jednak czas przestać siedzieć i pierdzieć w stołek. Trochę się zmobilizowałam i przez weekend wymyśliłam sobie projekt, który pochłonie mnie fizycznie i pociągnie moje durne myśli gdzieś poza sferę " stoję w miejscu, boję się i nie wiem co mam robić dalej". Dzisiaj wybraliśmy się z mężem i znajomymi na spacerek i mężulek zrobił mi ciuchowy prezent - dostałam przesuper sweterek. Taki, którego mi brakowało na przejściową pogodę :)
Bardzo pozytywny dzień.
Przepraszam, ale nie jestem w stanie Was nadrobić. W tygodniu może się uda.

Hop hop... Ależ jestem padnieta! Mam dość na dziś.

Yesenia czasami warto powiedzieć obcym niż dusić to w sobie. Trzy mam kciuki aby było lepiej.
Bertha juz dopisuje ;) mamy termin @ w tym samym dniu!!! Oby nie przyszły ;)

Kolekcjonerka... Hmmm a może jednak to to????

Ja przy każdych starankach tez wyszukiwalam u siebie objawów... Teraz to samo cycki jak nie bolaly od kilku miesięcy od 2 dni nabrzmiałe i bolesne. Ale nie robię sobie nadzieji.
Do 10 już niedaleko[emoji2] trzymam kciuki, żeby to jednak było to.

reklama
Witaj Renata ;) przykro mi z powodu Twojej straty... My podjelismy w tym miesiącu pierwsze starania ale nie wierze ze uda się w pierwszym cyklu... Wiec liczne na rok 2017 ;) my starania musieliśmy odłożyć... Przez dużą nadwagę nie mogłam zajść w ciążę... Cykle miałam między 30 a nawet 60 dni... Of tego czasu dużo się zmieniło ;) razem z mężem poszlismy do dietetyka który nam pomógł... Uporać się z nadwaga :) schudlam 35kg.. Jeszcze troszkę zostało.. Ale maz stwierdził ze do swojej 40 chce się wyrobić to idziemy na całość ;)
Teraz doczytałam 35 kg gratulacje!!!

Do góry