reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hej dziewczyny.
dziś trochę lepiej się czuję jeśli chodzi o grypę ale przez nadchodza cą @ -UMIERAM, Jutro po tygodniu nieobecności do pracy idę. Trochę miałam roboty w domu, obiad, zakupy, 2 prania, potem spacer na działkę.
Kurde u mnie to jest tak dziwnie, boli potwornie, aż mi słabo, A @ wciąż brak. 32 dzień cyklu. Przewaznie mam 29-30 dni. Może od stresów mi się opóźnia?

reklama
hej dziewczyny.
dziś trochę lepiej się czuję jeśli chodzi o grypę ale przez nadchodza cą @ -UMIERAM, Jutro po tygodniu nieobecności do pracy idę. Trochę miałam roboty w domu, obiad, zakupy, 2 prania, potem spacer na działkę.
Kurde u mnie to jest tak dziwnie, boli potwornie, aż mi słabo, A @ wciąż brak. 32 dzień cyklu. Przewaznie mam 29-30 dni. Może od stresów mi się opóźnia?
mi sie czasami spozniala od malej ilosci snu,przepracowania, jak za malo jadlam

hej dziewczyny.
Miałaś grypę i antybiotyk to też może mieć wpływ.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

[NeSSi, post: 13885341, member: 57759"]Oj tak ..I to uczucie rozdarcia - nie do zniesienia. Bo człowiek wie, że czasu nie cofnie i w ciąży już nie jest i nie chce zamykać tego tematu ale i też chce zacząć nowy etap. Nie wiem czy zrozumiecie....[/QUOTE]

Uczucie straszne ... Taka tęsknota za czymś czego nie ma a mogło być u mnie byłby juz 14 tydz :- ( mialabym najgorszy etap za sobą a teraz znów trzeba zaczynać wszystko od nowa kolejne oczekiwanie strach i obawy :frown:

Witam dziewczynki u mnie nic nowego od wczoraj mialamngosci w Domu bo mąż miał urodzinki i tak jakoś nawet czasu na forum nie było a wieczorem człowiek był padniety .... Nie nadrobilam waszych postów ale myślę ze nie macie mi tego za zle myślami byłam i zawsze jestem z Wami ....
Jak taM starania dziewczynki ida cos do przodu ? ;-) pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie

My dziś znów cały dzień poza domem. Pogoda dopisuje - nareszcie ciepło i można wyjść z domu na dłużej.

Yesenia - trzymaj się. Mam nadzieję, że gorszy dzień przemini.

Kacha10 ja też zawsze sobie powtarzam, że nie będę się wsłuchać, a i tak się doszukuję. W poprzednim cyklu nawet testom nie wierzyłam:)

Hop hop... Ależ jestem padnieta! Mam dość na dziś.

Yesenia czasami warto powiedzieć obcym niż dusić to w sobie. Trzy mam kciuki aby było lepiej.
Bertha juz dopisuje ;) mamy termin @ w tym samym dniu!!! Oby nie przyszły ;)

Kolekcjonerka... Hmmm a może jednak to to????

Ja przy każdych starankach tez wyszukiwalam u siebie objawów... Teraz to samo cycki jak nie bolaly od kilku miesięcy od 2 dni nabrzmiałe i bolesne. Ale nie robię sobie nadzieji.

Hej Dziewczynki :)
Rzadko się odzywam, bo okazało się, że jednak czas przestać siedzieć i pierdzieć w stołek. Trochę się zmobilizowałam i przez weekend wymyśliłam sobie projekt, który pochłonie mnie fizycznie i pociągnie moje durne myśli gdzieś poza sferę " stoję w miejscu, boję się i nie wiem co mam robić dalej". Dzisiaj wybraliśmy się z mężem i znajomymi na spacerek i mężulek zrobił mi ciuchowy prezent - dostałam przesuper sweterek. Taki, którego mi brakowało na przejściową pogodę :)
Bardzo pozytywny dzień.
Przepraszam, ale nie jestem w stanie Was nadrobić. W tygodniu może się uda.

Hop hop... Ależ jestem padnieta! Mam dość na dziś.

Yesenia czasami warto powiedzieć obcym niż dusić to w sobie. Trzy mam kciuki aby było lepiej.
Bertha juz dopisuje ;) mamy termin @ w tym samym dniu!!! Oby nie przyszły ;)

Kolekcjonerka... Hmmm a może jednak to to????

Ja przy każdych starankach tez wyszukiwalam u siebie objawów... Teraz to samo cycki jak nie bolaly od kilku miesięcy od 2 dni nabrzmiałe i bolesne. Ale nie robię sobie nadzieji.
Do 10 już niedaleko[emoji2] trzymam kciuki, żeby to jednak było to.

reklama
Witaj Renata ;) przykro mi z powodu Twojej straty... My podjelismy w tym miesiącu pierwsze starania ale nie wierze ze uda się w pierwszym cyklu... Wiec liczne na rok 2017 ;) my starania musieliśmy odłożyć... Przez dużą nadwagę nie mogłam zajść w ciążę... Cykle miałam między 30 a nawet 60 dni... Of tego czasu dużo się zmieniło ;) razem z mężem poszlismy do dietetyka który nam pomógł... Uporać się z nadwaga :) schudlam 35kg.. Jeszcze troszkę zostało.. Ale maz stwierdził ze do swojej 40 chce się wyrobić to idziemy na całość ;)
Teraz doczytałam 35 kg gratulacje!!!

Do góry