reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej! U mnie też dziś pochmurno- ale cieplo. Można chociaż zrzucić zimowe kurtki na dobre. Ja do 16 w pracy więc przy takiej pogodzie będzie mi się dluzylo podwójnie. Zawsze jest mi tak przykro jak sobie pomyślę, że mogłabym coś fajnego robić z chlopakami a zamiast tego siedzę w pracy. Ciężko mi było po 4 latach przerwy wrócić. Czasem mam wrażenie, że najlepsze za mną. Ze juz nigdy nie będę miała tyle czasu dla chłopców i tak mi smutno

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Maziajka co za konował!!!!!!! :szok: Ja miejscu Twojej siostry poszłabym do tego lekarza jeszcze dziś i bardzo niedyskretnie (najlepiej przy innych pacjentkach) poinformowała o jego nieudolności. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera!!
Moja przyjaciółka w 10tc dostała krwotoku. Zadzwoniła po karetkę, a w szpitalu (bez robienie usg) powiedzieli - poroniła pani, szykujemy do czyszczenia! Na szczęście znalazł się jeden przytomny lekarz i zrobił usg. A tam zdrowa ciąża! Przyjaciółce pękł krwiak i stąd to krwawienie. Niektórym lekarzom powinni odbierać licencje!
:-) :)

A weź nawet mi nie przypominaj bo jakbym go spotkala to nie wiem co bym mu zrobila....tyle stresu, wylanych lez... masakra!!! idiota i tyle.

..

Mam pytanie... Czy podczas starań odstawiacie alkohol?? Ja z ogółu pije bardzooooo okazjonalnie... W sobotę czeka nas wielka impreza i zastanawiam się czy będę mogła wypić lampkę wina... Jak byłam w ciąży lekarka nawet zaleciła w słabe dni pol kieliszka czerwonego wina raz na jakiś czas... Ale mam metlik w głowie... Tym bardziej ze nie wierze w cuda ze się udało za pierwszym podejście....

Możesz spokojnie zreszta natura tak to sprytnie rozwiazała ,ze na poczatku do dziecka nic nie dochodzi te pierwsza 2 tygodnie:)

Mam pytanie :huh: czy któraś stosowała olej z wiesiołka? Podobno dobrze dziala na śluz. Chce go wypróbować i dziś już zjadłam jedną porcje :-p a wy co o nim sądzicie ? :rolleyes2:

Ja stosowałam śluzu duzoo!!! podobno wiesiolek wspomaga poczecie chlopca u nas ta regula sie sprawdziała!!
Dziewczyny czy wy normalnie żyjecie? W sensie że np można napić sie piwka czy lampkę wina, jak się zbliża termin @ I NIE MA PEWNOŚCI, CZY SIĘ JAKIE JAJO NIE ZAGNIEŻDŻA WŁAŚNIE?

Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
wyluzuj spokojnie jedno piwko czy nawet 2 nie zaszkodzą poczatkowo wszystko tam jest chronione i nic nie dochodzi:)

A ja po intensywnym urodzinowym weeekendzie cała rodzina w domu fajnie ale wczoraj juz mialam dosyć;P hehe co za duzo to nie zdrowow:)

Zaraz niestety do pracy na 10,5 h... a tak mi sie nie chce.Co do życia to my jeszcze rok mamy kredyt do spłaty. Oolnie nie mogę narzekać bo mieszkamy u siebie i nie płacimy zadnych czynszów ani wynajmu.

hej dziewczyny.
dziś trochę lepiej się czuję jeśli chodzi o grypę ale przez nadchodza cą @ -UMIERAM, Jutro po tygodniu nieobecności do pracy idę. Trochę miałam roboty w domu, obiad, zakupy, 2 prania, potem spacer na działkę.
Kurde u mnie to jest tak dziwnie, boli potwornie, aż mi słabo, A @ wciąż brak. 32 dzień cyklu. Przewaznie mam 29-30 dni. Może od stresów mi się opóźnia?
Jak tam twoja @? Masz szansę na dzidziusia czy wykluczasz?

hej fajnie, ze sie odezwalas :-) :)
:)
O kochana Ty mój rocznik :)
W grudniu będzie juz 35, wiec rocznik moj to 81 :)
Bertha juz dopisuje ;) mamy termin @ w tym samym dniu!!! Oby nie przyszły ;)

Kolekcjonerka... Hmmm a może jednak to to????

Ja przy każdych starankach tez wyszukiwalam u siebie objawów... Teraz to samo cycki jak nie bolaly od kilku miesięcy od 2 dni nabrzmiałe i bolesne. Ale nie robię sobie nadzieji.
Ekstra! Kiedy testujesz? :)
U mnie objawów brak.

Miłego dzionka!

U nas zapowiada się piękny dzień więc po pracy trzeba będzie wyjść z małym na podwórko.
Bertha dobrze wiedzieć, że ktoś starszy ode mnie:laugh2:.Ja jestem ze stycznia 82 r.

mam dosc tego dnia, wrr, najpierw krotko przed wyjazdem kleilam buty takie do latania kolo bloku i w aucie sie zorientowalam, ze na spodniach mam kropke od kleju!! wrrr. zna ktoras sposob jak ja usunac? potem w pracy siadla mi myszka od kompa, ale juz sie naprawila, nastepnie zobaczylam ogromnego pajaka w wc w pracy, zabilam go, ale o malo sie przy tym nie posikalam ze strachu...Jeny nooo

mam dosc tego dnia, wrr, najpierw krotko przed wyjazdem kleilam buty takie do latania kolo bloku i w aucie sie zorientowalam, ze na spodniach mam kropke od kleju!! wrrr. zna ktoras sposob jak ja usunac? potem w pracy siadla mi myszka od kompa, ale juz sie naprawila, nastepnie zobaczylam ogromnego pajaka w wc w pracy, zabilam go, ale o malo sie przy tym nie posikalam ze strachu...Jeny nooo
Słyszałam kiedyś o zamrozeniu. Potem podobno można wyruszyć klej. Nie praktykowałam[emoji2]

Teraz jak będzie padać to przez to ze kropnęłaś tego pająka w toalecie[emoji12]

reklama
Słyszałam kiedyś o zamrozeniu. Potem podobno można wyruszyć klej. Nie praktykowałam[emoji2]

Teraz jak będzie padać to przez to ze kropnęłaś tego pająka w toalecie[emoji12]

nic mi nie mow, ja sie bnoje pajakow, az slabo mi sie robi na ich widek, wiesz co ja przeszlam gdy go zobaczylam :szok: czytam w necie, ze zmywacz do paznokci mmoze to usunac

Do góry