reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej! U mnie też dziś pochmurno- ale cieplo. Można chociaż zrzucić zimowe kurtki na dobre. Ja do 16 w pracy więc przy takiej pogodzie będzie mi się dluzylo podwójnie. Zawsze jest mi tak przykro jak sobie pomyślę, że mogłabym coś fajnego robić z chlopakami a zamiast tego siedzę w pracy. Ciężko mi było po 4 latach przerwy wrócić. Czasem mam wrażenie, że najlepsze za mną. Ze juz nigdy nie będę miała tyle czasu dla chłopców i tak mi smutno

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Maziajka co za konował!!!!!!! :szok: Ja miejscu Twojej siostry poszłabym do tego lekarza jeszcze dziś i bardzo niedyskretnie (najlepiej przy innych pacjentkach) poinformowała o jego nieudolności. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera!!
Moja przyjaciółka w 10tc dostała krwotoku. Zadzwoniła po karetkę, a w szpitalu (bez robienie usg) powiedzieli - poroniła pani, szykujemy do czyszczenia! Na szczęście znalazł się jeden przytomny lekarz i zrobił usg. A tam zdrowa ciąża! Przyjaciółce pękł krwiak i stąd to krwawienie. Niektórym lekarzom powinni odbierać licencje!
:-) :)

A weź nawet mi nie przypominaj bo jakbym go spotkala to nie wiem co bym mu zrobila....tyle stresu, wylanych lez... masakra!!! idiota i tyle.

..

Mam pytanie... Czy podczas starań odstawiacie alkohol?? Ja z ogółu pije bardzooooo okazjonalnie... W sobotę czeka nas wielka impreza i zastanawiam się czy będę mogła wypić lampkę wina... Jak byłam w ciąży lekarka nawet zaleciła w słabe dni pol kieliszka czerwonego wina raz na jakiś czas... Ale mam metlik w głowie... Tym bardziej ze nie wierze w cuda ze się udało za pierwszym podejście....

Możesz spokojnie zreszta natura tak to sprytnie rozwiazała ,ze na poczatku do dziecka nic nie dochodzi te pierwsza 2 tygodnie:)

Mam pytanie :huh: czy któraś stosowała olej z wiesiołka? Podobno dobrze dziala na śluz. Chce go wypróbować i dziś już zjadłam jedną porcje :-p a wy co o nim sądzicie ? :rolleyes2:

Ja stosowałam śluzu duzoo!!! podobno wiesiolek wspomaga poczecie chlopca u nas ta regula sie sprawdziała!!
Dziewczyny czy wy normalnie żyjecie? W sensie że np można napić sie piwka czy lampkę wina, jak się zbliża termin @ I NIE MA PEWNOŚCI, CZY SIĘ JAKIE JAJO NIE ZAGNIEŻDŻA WŁAŚNIE?

Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
wyluzuj spokojnie jedno piwko czy nawet 2 nie zaszkodzą poczatkowo wszystko tam jest chronione i nic nie dochodzi:)

A ja po intensywnym urodzinowym weeekendzie cała rodzina w domu fajnie ale wczoraj juz mialam dosyć;P hehe co za duzo to nie zdrowow:)

Zaraz niestety do pracy na 10,5 h... a tak mi sie nie chce.Co do życia to my jeszcze rok mamy kredyt do spłaty. Oolnie nie mogę narzekać bo mieszkamy u siebie i nie płacimy zadnych czynszów ani wynajmu.

hej dziewczyny.
dziś trochę lepiej się czuję jeśli chodzi o grypę ale przez nadchodza cą @ -UMIERAM, Jutro po tygodniu nieobecności do pracy idę. Trochę miałam roboty w domu, obiad, zakupy, 2 prania, potem spacer na działkę.
Kurde u mnie to jest tak dziwnie, boli potwornie, aż mi słabo, A @ wciąż brak. 32 dzień cyklu. Przewaznie mam 29-30 dni. Może od stresów mi się opóźnia?
Jak tam twoja @? Masz szansę na dzidziusia czy wykluczasz?

hej fajnie, ze sie odezwalas :-) :)
:)
O kochana Ty mój rocznik :)
W grudniu będzie juz 35, wiec rocznik moj to 81 :)
Bertha juz dopisuje ;) mamy termin @ w tym samym dniu!!! Oby nie przyszły ;)

Kolekcjonerka... Hmmm a może jednak to to????

Ja przy każdych starankach tez wyszukiwalam u siebie objawów... Teraz to samo cycki jak nie bolaly od kilku miesięcy od 2 dni nabrzmiałe i bolesne. Ale nie robię sobie nadzieji.
Ekstra! Kiedy testujesz? :)
U mnie objawów brak.

Miłego dzionka!

U nas zapowiada się piękny dzień więc po pracy trzeba będzie wyjść z małym na podwórko.
Bertha dobrze wiedzieć, że ktoś starszy ode mnie:laugh2:.Ja jestem ze stycznia 82 r.

mam dosc tego dnia, wrr, najpierw krotko przed wyjazdem kleilam buty takie do latania kolo bloku i w aucie sie zorientowalam, ze na spodniach mam kropke od kleju!! wrrr. zna ktoras sposob jak ja usunac? potem w pracy siadla mi myszka od kompa, ale juz sie naprawila, nastepnie zobaczylam ogromnego pajaka w wc w pracy, zabilam go, ale o malo sie przy tym nie posikalam ze strachu...Jeny nooo

mam dosc tego dnia, wrr, najpierw krotko przed wyjazdem kleilam buty takie do latania kolo bloku i w aucie sie zorientowalam, ze na spodniach mam kropke od kleju!! wrrr. zna ktoras sposob jak ja usunac? potem w pracy siadla mi myszka od kompa, ale juz sie naprawila, nastepnie zobaczylam ogromnego pajaka w wc w pracy, zabilam go, ale o malo sie przy tym nie posikalam ze strachu...Jeny nooo
Słyszałam kiedyś o zamrozeniu. Potem podobno można wyruszyć klej. Nie praktykowałam[emoji2]

Teraz jak będzie padać to przez to ze kropnęłaś tego pająka w toalecie[emoji12]

reklama
Słyszałam kiedyś o zamrozeniu. Potem podobno można wyruszyć klej. Nie praktykowałam[emoji2]

Teraz jak będzie padać to przez to ze kropnęłaś tego pająka w toalecie[emoji12]

nic mi nie mow, ja sie bnoje pajakow, az slabo mi sie robi na ich widek, wiesz co ja przeszlam gdy go zobaczylam :szok: czytam w necie, ze zmywacz do paznokci mmoze to usunac

Do góry