reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja się czuję dobrze :D chciałabym już wstać, ale niestety swoje muszę odlezec.
Maja mimo że późny wczesniak wydolna oddechowo, 10 pkt :) jedynie musimy ćwiczyć odruch ssania no i ona malutka a ja mam dość spore brodawki więc też musi nauczyć się łapać. Ogólnie wszystko ok :)
IMG_20180728_093354.jpg
IMG_20180728_093340.jpg

Załączniki

• IMG_20180728_093354.jpg
    IMG_20180728_093354.jpg
    68,9 KB · Wyświetleń: 1 291
  • IMG_20180728_093340.jpg
    IMG_20180728_093340.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 1 302
reklama
Maja mimo że późny wczesniak wydolna oddechowo, 10 pkt :) jedynie musimy ćwiczyć odruch ssania no i ona malutka a ja mam dość spore brodawki więc też musi nauczyć się łapać. Ogólnie wszystko ok :) Zobacz załącznik 882356Zobacz załącznik 882357
Super! Maleńka przeurocza! [emoji173]️ Na spokojnie dojdziecie do wszystkiego. Trzymajcie się ciepło :)

Maja mimo że późny wczesniak wydolna oddechowo, 10 pkt :) jedynie musimy ćwiczyć odruch ssania no i ona malutka a ja mam dość spore brodawki więc też musi nauczyć się łapać. Ogólnie wszystko ok :) Zobacz załącznik 882356Zobacz załącznik 882357
Gratulacje Kasiu i zdrowka dla Majeczki:*
Opisz nam jak to sie stalo ze to juz bo przecie mialas miec pozniej cc(oczywiscie jak odpoczniesz i znajdziesz czas).

Dzięki [emoji8]
Pojechałam do szpitala z dusznościami.
Duszności okazały się pierwszym objawem porodu najprawdopodobniej. Bo robili badania wszystko ok. Nawet transportem miałam w innym szpitalu konsultacje kardiologiczne. Już przed konsultancjami zaczęły się regularne ale bezbolesne skurcze. A potem po powrocie już były bolesne. Na ktg się nie pisały. Ale lekarz widział i czuł pod ręką że są. Powiedział że za 2 tyg jest umówiona cc, więc podajemy magnez. Jeśli wyciszy to może uda się wytrzymać do terminu planowanej cc. A jeśli nie wyciszy to się tniemy. No i magnez nie wyciszyl :)

reklama
Dziwny objaw zauwazylam u siebie dziewczyny. Plama krwi na papierze dwa dni przed terminem @. No i ostry klujący ból brzucha ktory minal po chwili. Tak samo ta krew póki co juz sie nie pojawila. Nigdy tak nie mialam. I jeszcze glowa mi pękać z bólu zaczyna.

Do góry