reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Moje szczęście 3200 i 55 cm 22.07 9.00
20180722_090758.jpg

Załączniki

• 20180722_090758.jpg
    20180722_090758.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 1 148
Ogólnie to nie jestem zmęczona. Wieczorem wczoraj był gril przed północą miałam skurcze ale nie regularne przysłał do domu prysznic Na rozluźnienie i dupa dalej skurcze więc chciałam iść spać o 2 dopiero poszłam bo było coś nie tak o 3.20 silny skurcz nie jakis naprawde silny tylko taki co mnie obudzil po skurczu wstaje i czuje ze mi cieknie odrazu wiedzialam co sie dzieje ale chcialam miec pewność i czekałam na skurcze co 5 min i wypadajacy czop skurcze różnią co 8 7 3 4 5 po 5 zaczął czop oglądać pełną parą o 6 czop z żywą krwią i skurcze co 5 4 Minuty 3 razy Łukasza budzilama ze już czas wkoncu się ubralama wchodzą do pokoju i mówię że musimy jechać skurcze co 4 min szybko się ubrał zaniusl torby i chej do szpitala 30 km więc 20 mi i byliśmy wyjechaliśmy 25 po 7 a o 7.45 zostałam przyjęta z rozwarciem na 2.5 palca 15 min puzniej było 4 potem w 40 min do 10 i rodziny niestety skurcze były krudkie na 2 parcia albo jedno A ja potrzebowałam 3 po 15 min dostałam oxy i parcie razy 3 głowa jest proszę żebym nie parla ale jest problem bo ja skocz dalej mam i samo się prze nie wiele dały oddechu na uspokojenie ale jakoś to poszło jak co zobaczylamto plakalam i Łukasz płakał Łukasz płakał Jak się taran ze nie dam rady ze jestem zmęczona nie mam sil i jak widział że się mecze to płakał Ale było magicznie już nie pamiętam tego bólu wszyscy było w szoku ze tak szybko poszło przed partymi wysłałam Łukasza po położna bo chciałam gaz A ona do mnie za nie ma czasu bo rodzimy a ja nie uwierzyłam

reklama
Do góry