reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ogólnie to nie jestem zmęczona. Wieczorem wczoraj był gril przed północą miałam skurcze ale nie regularne przysłał do domu prysznic Na rozluźnienie i dupa dalej skurcze więc chciałam iść spać o 2 dopiero poszłam bo było coś nie tak o 3.20 silny skurcz nie jakis naprawde silny tylko taki co mnie obudzil po skurczu wstaje i czuje ze mi cieknie odrazu wiedzialam co sie dzieje ale chcialam miec pewność i czekałam na skurcze co 5 min i wypadajacy czop skurcze różnią co 8 7 3 4 5 po 5 zaczął czop oglądać pełną parą o 6 czop z żywą krwią i skurcze co 5 4 Minuty 3 razy Łukasza budzilama ze już czas wkoncu się ubralama wchodzą do pokoju i mówię że musimy jechać skurcze co 4 min szybko się ubrał zaniusl torby i chej do szpitala 30 km więc 20 mi i byliśmy wyjechaliśmy 25 po 7 a o 7.45 zostałam przyjęta z rozwarciem na 2.5 palca 15 min puzniej było 4 potem w 40 min do 10 i rodziny niestety skurcze były krudkie na 2 parcia albo jedno A ja potrzebowałam 3 po 15 min dostałam oxy i parcie razy 3 głowa jest proszę żebym nie parla ale jest problem bo ja skocz dalej mam i samo się prze nie wiele dały oddechu na uspokojenie ale jakoś to poszło jak co zobaczylamto plakalam i Łukasz płakał Łukasz płakał Jak się taran ze nie dam rady ze jestem zmęczona nie mam sil i jak widział że się mecze to płakał Ale było magicznie już nie pamiętam tego bólu wszyscy było w szoku ze tak szybko poszło przed partymi wysłałam Łukasza po położna bo chciałam gaz A ona do mnie za nie ma czasu bo rodzimy a ja nie uwierzyłam
No to super, że tak szybko!
Zazdroszczę tego krótkiego porodu!
Jeszcze raz gratuluję i dużo sił dla rodziców i maluszka[emoji173]
Piękna kruszynka[emoji7]

reklama
Do góry