Za niedługo sama sobie będziesz zazdrościć :*Ale wam dziewczyny zazdroszczę!! [emoji3] [emoji173]️[emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za niedługo sama sobie będziesz zazdrościć :*Ale wam dziewczyny zazdroszczę!! [emoji3] [emoji173]️[emoji173]️
A z jaką waga zaczynalas ciążę? Bo też widzę,że drobniutka jesteśSchudłam strasznie na początku, a teraz raptem 4 kg więcej niż waga z jaką ciążę zaczynałam. Także tak na prawdę przytyłam tylko tyle co dziecko, łożysko, wody płodowe itp.
Ale ślicznie [emoji7]Ja w 30[emoji23][emoji23][emoji23]
Śliczny ten Twoj brzuszek [emoji173] żaden tam brzuchol![emoji7]Zobacz załącznik 868029
52 kg. 4 lata temu z synem 42 kg. Ale po ciąży z nim zaczęłam tyć, gdzie wcześniej z tym problemów nie miałam.A z jaką waga zaczynalas ciążę? Bo też widzę,że drobniutka jesteś
Ja mam 44,5kg i boje sie,że przez to nie donosilam pierwszej ciąży staram się jeść na siłę nawet,byle tylko tym razem się udało wszystko.52 kg. 4 lata temu z synem 42 kg. Ale po ciąży z nim zaczęłam tyć, gdzie wcześniej z tym problemów nie miałam.
Myślę że to nie ma wiele wspólnego. Ciąża z synem zaczęta od 42 kg i wszystko w porządku. Oprócz zatrzymania akcji porodowej w 34tc. Koniec końców syn urodzony w terminie :*Ja mam 44,5kg i boje sie,że przez to nie donosilam pierwszej ciąży staram się jeść na siłę nawet,byle tylko tym razem się udało wszystko.
Mam nadzieję,że masz rację.Myślę że to nie ma wiele wspólnego. Ciąża z synem zaczęta od 42 kg i wszystko w porządku. Oprócz zatrzymania akcji porodowej w 34tc. Koniec końców syn urodzony w terminie :*
Ja w 30[emoji23][emoji23][emoji23]
Śliczny ten Twoj brzuszek [emoji173] żaden tam brzuchol![emoji7]Zobacz załącznik 868029
Ale wam dziewczyny zazdroszczę!! [emoji3] [emoji173]️[emoji173]️
To ja się pochwale tez tu pisałam a dzisiaj już 23 tydzień ciąży idzie i będzie dziewczynka[emoji846]Zobacz załącznik 868058
Tobie też spokojnej i bezproblemowej ciąży :*Mam nadzieję,że masz rację.
Spokojnej, już końcówki, ciąży [emoji4] zleci szybciutko do sierpnia!