Za niedługo sama sobie będziesz zazdrościć :*Ale wam dziewczyny zazdroszczę!! [emoji3] [emoji173]️[emoji173]️
reklama
raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
A z jaką waga zaczynalas ciążę? Bo też widzę,że drobniutka jesteśSchudłam strasznie na początku, a teraz raptem 4 kg więcej niż waga z jaką ciążę zaczynałam. Także tak na prawdę przytyłam tylko tyle co dziecko, łożysko, wody płodowe itp.
raz_dwa_trzy
Ale ślicznie [emoji7]Ja w 30[emoji23][emoji23][emoji23]
Śliczny ten Twoj brzuszek [emoji173] żaden tam brzuchol![emoji7]Zobacz załącznik 868029
52 kg. 4 lata temu z synem 42 kg. Ale po ciąży z nim zaczęłam tyć, gdzie wcześniej z tym problemów nie miałam.A z jaką waga zaczynalas ciążę? Bo też widzę,że drobniutka jesteś
raz_dwa_trzy
Ja mam 44,5kg i boje sie,że przez to nie donosilam pierwszej ciąży staram się jeść na siłę nawet,byle tylko tym razem się udało wszystko.52 kg. 4 lata temu z synem 42 kg. Ale po ciąży z nim zaczęłam tyć, gdzie wcześniej z tym problemów nie miałam.
Myślę że to nie ma wiele wspólnego. Ciąża z synem zaczęta od 42 kg i wszystko w porządku. Oprócz zatrzymania akcji porodowej w 34tc. Koniec końców syn urodzony w terminie :*Ja mam 44,5kg i boje sie,że przez to nie donosilam pierwszej ciąży staram się jeść na siłę nawet,byle tylko tym razem się udało wszystko.
raz_dwa_trzy
Mam nadzieję,że masz rację.Myślę że to nie ma wiele wspólnego. Ciąża z synem zaczęta od 42 kg i wszystko w porządku. Oprócz zatrzymania akcji porodowej w 34tc. Koniec końców syn urodzony w terminie :*
Spokojnej, już końcówki, ciąży [emoji4] zleci szybciutko do sierpnia!
Ja w 30[emoji23][emoji23][emoji23]
Śliczny ten Twoj brzuszek [emoji173] żaden tam brzuchol![emoji7]Zobacz załącznik 868029
Sexy Mama! [emoji126]
Ale wam dziewczyny zazdroszczę!! [emoji3] [emoji173]️[emoji173]️
Ja nadal czekam na dobre wieści od Ciebie. I fotkę w czerwonym wdzianku [emoji23].
To ja się pochwale tez tu pisałam a dzisiaj już 23 tydzień ciąży idzie i będzie dziewczynka[emoji846]Zobacz załącznik 868058
Cudownie!!! Wielkie gratulacje [emoji119] Brzusio piękny!
reklama
Tobie też spokojnej i bezproblemowej ciąży :*Mam nadzieję,że masz rację.
Spokojnej, już końcówki, ciąży [emoji4] zleci szybciutko do sierpnia!