AgaRS90
Fanka BB :)
Nasza rocznica ślubu [emoji7]Ja 13 sierpnia CC. Także jeszcze dwa miesiące
Piękna data![emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasza rocznica ślubu [emoji7]Ja 13 sierpnia CC. Także jeszcze dwa miesiące
Haha a mój Damian nosem kręcił: trzynasty???Nasza rocznica ślubu [emoji7]
Piękna data![emoji16]
Ja mam 8Ooj to chyba na to jeszcze czas.
Ja mam termin za 2 dni i Ola coś z 2 tyg za mna a tak to Kati w 30 jest chyba, Benka i same mlodsze? Zaczarowana Kicia tez chyba cos ok 30? I potem 18ti tak za ok 10tyg będzie chyba wysyp
Ojej, to faktycznie sie dzieje!Hej dziewczyny! Wy już się zaraz rozpakowujecie jedna po drugiej a mi 4 dni temu stuknął rok starań. Co prawda z przerwami ale aktualnie mam 8 dzień 10 cs. Czerwiec jeszcze się nie skończył a wrażeń z tego miesiąca wystarczyłoby mi na cały rok. Wyczekiwaną od pół roku wycieczkę mam już odhaczoną. Niestety dokładnie tydzień przed wyjazdem zmarł mój Tata. A dzień przed pogrzebem zadzwonił jeden z moich klientów z propozycją pracy: taką, że szczena opada.
Istna sinusoida.
Teraz emocje opadają. Oglądam zdjęcia z wycieczki, chodzę na grób Taty i muszę podjąć decyzję, czy sprostam zaproponowanej ofercie. A tu jeszcze starania trzeba upchnąć w kolejce, bo dni płodne się zbliżają. Zmęczona jestem tymi rewelacjami ale życie życie jest nowelą.![]()
Współczuję utraty ojca niestety i tak bywa. Nowa praca nowe wyzwanie umysł zostanie odciagniety od starań [emoji1] zajmujesz czymś głowa i będzie łatwiejHej dziewczyny! Wy już się zaraz rozpakowujecie jedna po drugiej a mi 4 dni temu stuknął rok starań. Co prawda z przerwami ale aktualnie mam 8 dzień 10 cs. Czerwiec jeszcze się nie skończył a wrażeń z tego miesiąca wystarczyłoby mi na cały rok. Wyczekiwaną od pół roku wycieczkę mam już odhaczoną. Niestety dokładnie tydzień przed wyjazdem zmarł mój Tata. A dzień przed pogrzebem zadzwonił jeden z moich klientów z propozycją pracy: taką, że szczena opada.
Istna sinusoida.
Teraz emocje opadają. Oglądam zdjęcia z wycieczki, chodzę na grób Taty i muszę podjąć decyzję, czy sprostam zaproponowanej ofercie. A tu jeszcze starania trzeba upchnąć w kolejce, bo dni płodne się zbliżają. Zmęczona jestem tymi rewelacjami ale życie życie jest nowelą.![]()
Przykro mi, na prawde.Dzięki dziewczynki!
Byliśmy na objazdówce po Andaluzji. Polecam! Mało turystów, piękne miasta, pyszne jedzenie. Można sobie wejść do hiszpańskiego baru i poobcować z Hiszpanami, będąc jedynymi obcymi.
Praca to manager projektu w dziale programowania. W tym kierunku mam mało umiejętności, mało doświadczenia ale ponoć "spory potencjał". Ale dużo współpracowałam z chłopakiem, który wcześniej zajmował to stanowisko i wiem, że to ogrooomny stres. Więc obawiam się, że ta zmiana zaszkodzi staraniom... :/ I trochę się jej boję.
Tata młody już nie był, 76 lat. Ale zupełnie zdrowy. Niestety w tym wieku za rogiem czają się różne choroby, które tylko czekają by zaatakować. Tu zaczęło się od zwykłej biegunki jednak trudnej do opanowania. Zaczęła wyniszczać organizm i codziennie lekarze znajdowali jakąś nową chorobę u Taty. Wszystko potoczyło się w przeciągu 1,5 miesiąca a lekarze nawet nie są zgodni, która choroba okazała się śmiertelna.
Super! Gratulacje :* Tak ogólnie to wszystko ok u Ciebie? Jak się czujesz?Sentymentalnie dziś tutaj weszłam[emoji6]u mnie koniec 18tc i dziś dowiedzieliśmy się że będzie chłopak!
Ja mam dziś 37+3Ooj to chyba na to jeszcze czas.
Ja mam termin za 2 dni i Ola coś z 2 tyg za mna a tak to Kati w 30 jest chyba, Benka i same mlodsze? Zaczarowana Kicia tez chyba cos ok 30? I potem 18ti tak za ok 10tyg będzie chyba wysyp