Gratulacje [emoji1] koniec wakacji oby szybko Ci minol czas i będziesz tulic maluszka
Dziękuję... może się jeszcze trochę podłużyć ten czas, bo bardzo mi dobrze w takim stanie [emoji5].
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji1] koniec wakacji oby szybko Ci minol czas i będziesz tulic maluszka
Też tak chwilę myślałam bo tydzień plackiem ze skurczami leżałam [emoji23] ale koniec końców Majeczce chyba w brzuchu dobrzeBo ja z OM mam 1 września i jestem na wrześniówkach. Tylko że mało jestem, prawie w ogóle tam się nie udzielam, od czasu do czasu wchodzę, żeby poczytać, co się dzieje u dziewczyn. No i zaglądam tutaj z sentymentu, tylko taka tu cisza.
Ja obstawiam, że urodzę w połowie sierpnia, więc może jeszcze wylądujemy w szpitalu w tym samym czasie [emoji16]. Dawaj zdjęcie brzuchola!
Też tak chwilę myślałam bo tydzień plackiem ze skurczami leżałam [emoji23] ale koniec końców Majeczce chyba w brzuchu dobrze Zobacz załącznik 868028
Schudłam strasznie na początku, a teraz raptem 4 kg więcej niż waga z jaką ciążę zaczynałam. Także tak na prawdę przytyłam tylko tyle co dziecko, łożysko, wody płodowe itp.O, jacieeee... ale piękna mama!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Gdzie Ty masz ten 30tygodniowy brzuszek?![emoji7] zazdroszczę [emoji173]A u mnie 30tc. Jestem już na zwolnieniu lekarskim i jeszcze nigdy w życiu nie miałam takiej laby. Dobrze się czujemy, więc staram się być jak najbardziej aktywna. Teraz spędzam czas na wsi i łażę po polach, zajadając truskawki i czereśnie prosto z drzewa. Za tydzień mam usg prenatalne, to dam Wam znać, jak duży jest Młody.
Buziaki dla Was ogromne i pozdrawiamy z brzucholem.
Zobacz załącznik 868027
Termin: 30 sierpnia.
Schudłam strasznie na początku, a teraz raptem 4 kg więcej niż waga z jaką ciążę zaczynałam. Także tak na prawdę przytyłam tylko tyle co dziecko, łożysko, wody płodowe itp.
Dzięki :* a podobno dziewczynki zabierają urodę [emoji23]I prześlicznie wyglądasz. Promieniejesz cała [emoji92][emoji92][emoji92]
Gdzie Ty masz ten 30tygodniowy brzuszek?![emoji7] zazdroszczę [emoji173]
Ja w 30[emoji23][emoji23][emoji23]Leżę na płasko [emoji23][emoji23][emoji23]. Jest brzuchol jak [emoji460]️.