reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oczywiście u mnie po milionach badań nic nie wyszło, tylko straciłam 4 miechy starań :( doktorek mówi że może to lepiaca krew ale w badaniach nie wyszło ale żeby na wszelki wypadek aspirynę brać a poza tym wszystko w jak najlepszym porządku i on nie zna przyczyny poronień, mogę jeszcze do jakiegoś profesora iść na wizytę, który eksperymentalną terapię robi, zapomniałam w tym momencie nazwę choroby, ogólnie chodzi o to że mój organizm traktuje dziecko jak intruza i chce się go pozbyć, ale on w sumie z ogólnych wyników podstaw nie widzi a ta przyjemność 600 funtów wynosi także chyba sobie póki co daruje.
Także mówi próbować jednak z jednym się udało to zawsze szansa jest, więc wznawiamy starania, tylko to Clo by mi się przydało bo jednak u mnie działało, dawać znać jak ktoś ma.
Ja niestety nie mam, ale ta aspiryne bierz jak kazal :) trzymam kciuki :*

reklama
Cześć laski tak wchodze na to forum i patrze nowe posty bo niedawno pustka wiało. Ale podczytałam Was troszeczke :) u mnie 13tc, wczoraj bylam na prenatalnych i maluszek zdrowo rosnie :) ale nie wiem jeszcze jaka płeć chociaz nawet nie pytalismy bo zapomnielismy no ale to nie jest najwazniejsze ;) wazne ze zdrowe :) 7cm szczescia :)

Cześć laski tak wchodze na to forum i patrze nowe posty bo niedawno pustka wiało. Ale podczytałam Was troszeczke :) u mnie 13tc, wczoraj bylam na prenatalnych i maluszek zdrowo rosnie :) ale nie wiem jeszcze jaka płeć chociaz nawet nie pytalismy bo zapomnielismy no ale to nie jest najwazniejsze ;) wazne ze zdrowe :) 7cm szczescia :)
Ja też na prenatalnych jeszcze płci nie znałam :) tzn lekarz powiedział, że może i jest szansa na dziewczynkę, ale on dokładnie nie widzi i nie powie :)
Na połówkowych w 18 tc poznałam płeć :)

Rośnijcie dalej zdrowo :*

Aaa na płeć jeszcze czas[emoji173]
Super, że wszystko ok:)
My kupujemy ostatnie rzeczy, torbe do porodu już prawie całą spakowalam i czekamy:)
28 wizyta, bedzie pobrany gbs i okaze sie, czy mlody sie obrócił bo ost jeszcze byl główka do gory:(
Powodzenia na te kolejne tygodnie [emoji173]

Ja też na prenatalnych jeszcze płci nie znałam :) tzn lekarz powiedział, że może i jest szansa na dziewczynkę, ale on dokładnie nie widzi i nie powie :)

Mi na prenatalnych lekarz powiedział że chłopiec a teraz się okazuje że jednak dziewczynka :) także może lepiej się nie wyrywać z tą płcią [emoji6]

My kupujemy ostatnie rzeczy, torbe do porodu już prawie całą spakowalam i czekamy:)
28 wizyta, bedzie pobrany gbs i okaze sie, czy mlody sie obrócił bo ost jeszcze byl główka do gory:(
Dziekuje i Tobie szczesliwego rozwiazania :)

Dziekuje Kochana :* najwazniejsze ze wszystko dobrze :) piekny widok jak to malenstwo sie tak w brzuszku poruszalo :) az łzy szczescia polecialy :)

A u Ciebie juz blizej niz dalej do rozwiazania wy rowniez rosnijcie zdrowo :*

Oj Kochana to ja już swoją torbę mam spakowana [emoji23] a to 26tc. Czekam na paczki z resztą rzeczy dla małej i też będę ją pakować w drugą mniejsza torbę.
Ale to ja z innych powodów tak szybko, a nie chce potem jak coś nie daj Boże wcześniej się zacznie latać po mieszkaniu i się pakować.

reklama
Mi na prenatalnych lekarz powiedział że chłopiec a teraz się okazuje że jednak dziewczynka :) także może lepiej się nie wyrywać z tą płcią [emoji6]
U mnie się okazało, że jest dziewczynka [emoji14] czyli coś tam widział, ale nie był pewny i nie chciał mi powiedzieć i dobrze. Ja uważałam że płci nie znam i czekałam do połówkowych. U mnie akurat by się potwierdziło, ale właśnie jak błąd to Ty już nastawiona na inna płeć i potem kurcze ciężko..

Do góry