reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oczywiście u mnie po milionach badań nic nie wyszło, tylko straciłam 4 miechy starań :( doktorek mówi że może to lepiaca krew ale w badaniach nie wyszło ale żeby na wszelki wypadek aspirynę brać a poza tym wszystko w jak najlepszym porządku i on nie zna przyczyny poronień, mogę jeszcze do jakiegoś profesora iść na wizytę, który eksperymentalną terapię robi, zapomniałam w tym momencie nazwę choroby, ogólnie chodzi o to że mój organizm traktuje dziecko jak intruza i chce się go pozbyć, ale on w sumie z ogólnych wyników podstaw nie widzi a ta przyjemność 600 funtów wynosi także chyba sobie póki co daruje.
Także mówi próbować jednak z jednym się udało to zawsze szansa jest, więc wznawiamy starania, tylko to Clo by mi się przydało bo jednak u mnie działało, dawać znać jak ktoś ma.
Ja niestety nie mam, ale ta aspiryne bierz jak kazal :) trzymam kciuki :*

reklama
Cześć laski tak wchodze na to forum i patrze nowe posty bo niedawno pustka wiało. Ale podczytałam Was troszeczke :) u mnie 13tc, wczoraj bylam na prenatalnych i maluszek zdrowo rosnie :) ale nie wiem jeszcze jaka płeć chociaz nawet nie pytalismy bo zapomnielismy no ale to nie jest najwazniejsze ;) wazne ze zdrowe :) 7cm szczescia :)

Cześć laski tak wchodze na to forum i patrze nowe posty bo niedawno pustka wiało. Ale podczytałam Was troszeczke :) u mnie 13tc, wczoraj bylam na prenatalnych i maluszek zdrowo rosnie :) ale nie wiem jeszcze jaka płeć chociaz nawet nie pytalismy bo zapomnielismy no ale to nie jest najwazniejsze ;) wazne ze zdrowe :) 7cm szczescia :)
Ja też na prenatalnych jeszcze płci nie znałam :) tzn lekarz powiedział, że może i jest szansa na dziewczynkę, ale on dokładnie nie widzi i nie powie :)
Na połówkowych w 18 tc poznałam płeć :)

Rośnijcie dalej zdrowo :*

Aaa na płeć jeszcze czas[emoji173]
Super, że wszystko ok:)
My kupujemy ostatnie rzeczy, torbe do porodu już prawie całą spakowalam i czekamy:)
28 wizyta, bedzie pobrany gbs i okaze sie, czy mlody sie obrócił bo ost jeszcze byl główka do gory:(
Powodzenia na te kolejne tygodnie [emoji173]

Ja też na prenatalnych jeszcze płci nie znałam :) tzn lekarz powiedział, że może i jest szansa na dziewczynkę, ale on dokładnie nie widzi i nie powie :)

Mi na prenatalnych lekarz powiedział że chłopiec a teraz się okazuje że jednak dziewczynka :) także może lepiej się nie wyrywać z tą płcią [emoji6]

My kupujemy ostatnie rzeczy, torbe do porodu już prawie całą spakowalam i czekamy:)
28 wizyta, bedzie pobrany gbs i okaze sie, czy mlody sie obrócił bo ost jeszcze byl główka do gory:(
Dziekuje i Tobie szczesliwego rozwiazania :)

Dziekuje Kochana :* najwazniejsze ze wszystko dobrze :) piekny widok jak to malenstwo sie tak w brzuszku poruszalo :) az łzy szczescia polecialy :)

A u Ciebie juz blizej niz dalej do rozwiazania wy rowniez rosnijcie zdrowo :*

Oj Kochana to ja już swoją torbę mam spakowana [emoji23] a to 26tc. Czekam na paczki z resztą rzeczy dla małej i też będę ją pakować w drugą mniejsza torbę.
Ale to ja z innych powodów tak szybko, a nie chce potem jak coś nie daj Boże wcześniej się zacznie latać po mieszkaniu i się pakować.

reklama
Mi na prenatalnych lekarz powiedział że chłopiec a teraz się okazuje że jednak dziewczynka :) także może lepiej się nie wyrywać z tą płcią [emoji6]
U mnie się okazało, że jest dziewczynka [emoji14] czyli coś tam widział, ale nie był pewny i nie chciał mi powiedzieć i dobrze. Ja uważałam że płci nie znam i czekałam do połówkowych. U mnie akurat by się potwierdziło, ale właśnie jak błąd to Ty już nastawiona na inna płeć i potem kurcze ciężko..

Do góry