Oj teraz ma jeszcze dużo mniejsza moja tak skakała że dobrze musiał ją 'przyszpilić' żeby tętno sprawdzić czy dobre [emoji23][emoji23] bo mu tak uciekała. Najpierw główka z prawej strony była, a nagle w ciągu sekundy z lewej [emoji23] ja przez sekundę zgłupiałam [emoji23]Dziekuje Kochana :* najwazniejsze ze wszystko dobrze piekny widok jak to malenstwo sie tak w brzuszku poruszalo az łzy szczescia polecialy
reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Hej hej, ja mam dzisiaj kolejna wizyte, wg usg 9t1d, stresuje sie na maksa. Mam nadzieje, ze jiz dzisiaj zobacze ladny zarys dzidzi, bo ostatnio kropka miala 5 mm [emoji14]Oj teraz ma jeszcze dużo mniejsza moja tak skakała że dobrze musiał ją 'przyszpilić' żeby tętno sprawdzić czy dobre [emoji23][emoji23] bo mu tak uciekała. Najpierw główka z prawej strony była, a nagle w ciągu sekundy z lewej [emoji23] ja przez sekundę zgłupiałam [emoji23]
Teraz już na pewno zobaczysz małego ludka :*Hej hej, ja mam dzisiaj kolejna wizyte, wg usg 9t1d, stresuje sie na maksa. Mam nadzieje, ze jiz dzisiaj zobacze ladny zarys dzidzi, bo ostatnio kropka miala 5 mm [emoji14]
AgaRS90
Bedzie już, bedzie [emoji173]Hej hej, ja mam dzisiaj kolejna wizyte, wg usg 9t1d, stresuje sie na maksa. Mam nadzieje, ze jiz dzisiaj zobacze ladny zarys dzidzi, bo ostatnio kropka miala 5 mm [emoji14]
Dagaa11
Bedzie już, bedzie [emoji173]
I tak nakbardziej sie ciesze, ze widziałam juz serduszko i bił jak szalone <3Teraz już na pewno zobaczysz małego ludka :*
AgaRS90
Mój wprawdzie w 10tc ale baaaardzo późna owulacja. Mial 2.5cm[emoji173]I tak nakbardziej sie ciesze, ze widziałam juz serduszko i bił jak szalone <3
A teraz juz 2600g i tak kopie, że powoli nie wyrabiam
Kiedy to przeleciało... to jest niesamowite
Załączniki
Dagaa11
Ja wg om tez mam 10tc, ale owulacja po 20dc, wiec ciaza mlodsza o tydzien u mnie. Licze, ze dzisiaj zobacze taki sam obrazek na monitorze :*Mój wprawdzie w 10tc ale baaaardzo późna owulacja. Mial 2.5cm[emoji173]
Kiedy to przeleciało... to jest niesamowiteZobacz załącznik 855733
Dagaa11
A kochana teraz juz szybciutko zleci i zaraz bedziesz tulila swoje szczescie!Mój wprawdzie w 10tc ale baaaardzo późna owulacja. Mial 2.5cm[emoji173]
Kiedy to przeleciało... to jest niesamowiteZobacz załącznik 855733
Kasienka3b
Jejku jak to leci. Niedawno pisalas o 2 kreskach a tu juz 13tc. Zazdroszcze Ci ale licze ze nie dlugo i ja sie doczekam.Cześć laski tak wchodze na to forum i patrze nowe posty bo niedawno pustka wiało. Ale podczytałam Was troszeczke u mnie 13tc, wczoraj bylam na prenatalnych i maluszek zdrowo rosnie ale nie wiem jeszcze jaka płeć chociaz nawet nie pytalismy bo zapomnielismy no ale to nie jest najwazniejsze wazne ze zdrowe 7cm szczescia
reklama
Kasienka3b
Daga daj nam tu znac jak po wizycieHej hej, ja mam dzisiaj kolejna wizyte, wg usg 9t1d, stresuje sie na maksa. Mam nadzieje, ze jiz dzisiaj zobacze ladny zarys dzidzi, bo ostatnio kropka miala 5 mm [emoji14]