Dagaa11
Fanka BB :)
Oczywiscie, wizyta dopiero na 16, dam znac jak bede po. Prosze o mooocne trzymanie kciukow! :*Daga daj nam tu znac jak po wizycie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiscie, wizyta dopiero na 16, dam znac jak bede po. Prosze o mooocne trzymanie kciukow! :*Daga daj nam tu znac jak po wizycie![]()
No leci naprawde nawet nie wiem kiedyJejku jak to leci. Niedawno pisalas o 2 kreskach a tu juz 13tc. Zazdroszcze Ci ale licze ze nie dlugo i ja sie doczekam.
No moje sie obracalo pupka hehe i w strone usgOj teraz ma jeszcze dużo mniejszamoja tak skakała że dobrze musiał ją 'przyszpilić' żeby tętno sprawdzić czy dobre [emoji23][emoji23] bo mu tak uciekała. Najpierw główka z prawej strony była, a nagle w ciągu sekundy z lewej [emoji23] ja przez sekundę zgłupiałam [emoji23]
Ja lubie czytac watki nowo powstale. Teraz podczytuje styczniowkiHej, hej! Moja apka twierdzi, że za 5 dni zaczynam TEN cykl a za 9 TE dni! Emocje wracają, bo przerzuciłam się z lektury wczesnych ciężarówek na te na finiszu. Majówki i czerwcowki są całkiem aktywne i przyjemnie się je czyta.![]()
Leci to niesamowicie, aż nie dociera do mnie że jeszcze chwila i nasze maluchy będą z nami. My dziś kończymy 32 tydzieńMój wprawdzie w 10tc ale baaaardzo późna owulacja. Mial 2.5cm[emoji173]
A teraz juz 2600g i tak kopie, że powoli nie wyrabiam
Kiedy to przeleciało... to jest niesamowiteZobacz załącznik 855733
Hehe Ty już lada chwila będziesz tulić małą :*Hej hej hej;p pamiętacie mnie jeszcze?![]()
KatiNails- matko ale ta ciąża u ciebie zapitalagratulacje dziewczynki [emoji176] u nas też córka
Daga! Gratulacje rosnijscie zdrowo!
Kasienka3b! Cały czas podczytuje i trzymam kciuki za Ciebie wysyłam wirusy! [emoji176] [emoji176] [emoji256][emoji256][emoji256][emoji256]
Witam się! Ja dawno nie zaglądałam na forum;( dopiero nie dawno wróciłam na lipcowek, brak czasu dosłownie. Teraz mąż nie jeździ w delegacje to mam go trochę więcej
Co u nas? Rośniemy! Jutro zaczynamy 35 tydzień! Nie mogę uwierzyć!
Młoda daje znać o sobie tak strasznie że nie idzie tego nie odczuć, kopy są tak silne że nie raz zwijam się z bólu, najbardziej aktywne z moich dzieci;p i najbardziej uwaktywnia się w nocy;p
KatiNails- naprawdę masz spakowana już torbę? Matko ja jeszcze nie, ja dopiero wczoraj ogarnęłam ostatnie zamówienia na allegro i na Gemini ;p ciekawe czy u nas w Lidlu są jeszcze biustonosze do karmienia. Bo muszę coś kupić. A tak pozatym to chyba wszystko już w drodze;p
Remont skończony!
W końcu mam swoją sypialnię i ogarniam kącik dla małej [emoji7][emoji7][emoji7]
Muszę ściągnąć reklamę z szyby auta i chce sprzedać bo i tak stoi nieużywane a mamy dwa. To będzie akurat żeby kupić dzieciom rolety do pokoju bo te z veluxa licza sobie na poddasze na okna 380 zł od okna. No i mężowi się zapaliła czerwona lampka a może tak odrazu zrobimy jeszcze salon.;p to dałam mu warunek myj auto ściągaj naklejkę jak zmieścisz się w czasie do 10 czerwca to rób. Ja już mam dość syffu w domu[emoji31][emoji31][emoji31]
Tak już się nie mogę doczekać. Chociaż ogarnia mnie strach im bliżej... Boje się jak cholera.;(Hehe Ty już lada chwila będziesz tulić małą :*
Tak ja juz spakowana po historiach ze skurczami
Chcieli mnie wtedy zatrzymać w szpitalu, ale ze mały gorączkował, a mi szyjka tfu tfu się nie skracała to odmówiłam hospitalizacji, ale tydzień czasu leżałam na lekach plackiem![]()
Małą jeszcze mam bardzo nisko (z synem uczucie że zaraz wypadnie miałam na koniec ciąży, a nie od połowy ciąży) także wolałam się już spakować i w razie czego być przygotowanym a nie w stresie jeszcze o pakowaniu myśleć [emoji14]
Ile razy byśmy tego nie przechodziły to strach w takiej sytuacji to norma...Tak już się nie mogę doczekać. Chociaż ogarnia mnie strach im bliżej... Boje się jak cholera.;(