reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak mi przykro :( trzymaj się! Chodź wiem że łatwo mówić, a nie przejmować się nie da:(

Ja leżę ze skurczami na lekach :( a to dopiero 22tc.
Oj musi malenstwo jeszcze wytrzymac. Chwilke tu nie zagladalam a tu takie wiadomosci :/ lezysz w domu czy w szpitalu? Trzymaj sie kochana. Ja mam dzisiaj wizyte na 17.40 strasznie sie martwie

Nie robili i nie będą robić. Moim zdaniem takie badanie to strata pieniędzy, jedynym „lekarstwem” na to jest tak czy siak in vitro. Nie będę drążyć tematu.
Dostałam progesteron do brania po owu i zobaczymy co życie przyniesie. Jeśli do jesieni nic się nie wykluje to mysle, ze będziemy próbować in vitro.
My wlasnie podchodzimy do in-vitro jutro mamy konsultacje boje sie jak holera:(

O proszę mogę wiedzieć jak to finansowo wygląda i czy długo się czeka i jaki mieliście problem
Znalazlam akurat klinike za $11.000 ktoro poleci mi moj ginekolog.Bo poprzednia na ktoro sie zdecydowala kosztuje okolo $20.000 :/ A do calej procedury niewiem jak dlugo sie czeka wszystkiego dowiem sie jutro.Problem jest w tym ze meza morfologia wyszla 2% :/

Witam dziewczyny badaltscue sobie kiedyś tsh? Z jakim wynikiem można zajść ja mam 2,18 co myślicie iść jeszcze do endokrynologa czy dać sobie spokój?

reklama
Do góry