O'Hara
Fanka BB :)
Jedźcie gdzieś na urlop w czasie owulacji, wyłącz Internet, odetnijcie się od świata. Taki chill. Może wtedy...
Już próbowaliśmy takich numerów ale trzeba próbować do skutku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedźcie gdzieś na urlop w czasie owulacji, wyłącz Internet, odetnijcie się od świata. Taki chill. Może wtedy...
No! To trzymać! Postawa godna przyszłej mamy.Już próbowaliśmy takich numerów ale trzeba próbować do skutku
Oj musi malenstwo jeszcze wytrzymac. Chwilke tu nie zagladalam a tu takie wiadomosci :/ lezysz w domu czy w szpitalu? Trzymaj sie kochana. Ja mam dzisiaj wizyte na 17.40 strasznie sie martwieTak mi przykro trzymaj się! Chodź wiem że łatwo mówić, a nie przejmować się nie da
Ja leżę ze skurczami na lekach a to dopiero 22tc.
Trzymaj sie kochana przykro ze tak sie stalo wiadomo dlaczego? W ktorym to tygodniu?Moja ciąża obumarła, miałam łyżeczkowanie w poniedziałek 09.04.2018
Powodzenia dziewczyny
My wlasnie podchodzimy do in-vitro jutro mamy konsultacje boje sie jak holeraNie robili i nie będą robić. Moim zdaniem takie badanie to strata pieniędzy, jedynym „lekarstwem” na to jest tak czy siak in vitro. Nie będę drążyć tematu.
Dostałam progesteron do brania po owu i zobaczymy co życie przyniesie. Jeśli do jesieni nic się nie wykluje to mysle, ze będziemy próbować in vitro.
Znalazlam akurat klinike za $11.000 ktoro poleci mi moj ginekolog.Bo poprzednia na ktoro sie zdecydowala kosztuje okolo $20.000 :/ A do calej procedury niewiem jak dlugo sie czeka wszystkiego dowiem sie jutro.Problem jest w tym ze meza morfologia wyszla 2% :/O proszę mogę wiedzieć jak to finansowo wygląda i czy długo się czeka i jaki mieliście problem
tsh powinno byc ponizej 2Witam dziewczyny badaltscue sobie kiedyś tsh? Z jakim wynikiem można zajść ja mam 2,18 co myślicie iść jeszcze do endokrynologa czy dać sobie spokój?