reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak dla jaj rano zrobiłam test owulacyjny i coś tam majaczyło. Zrobiłam jeszcze popołudniu i wyszła wyraźniejsza kreska.
158904e1bd0dcf6b12d422042b76645c.jpg

Czy to możliwe żeby mi się tak owulacja opóźniła? O jakiej porze dnia lepiej testy ovu robić? Słyszałam, że popołudniu.
A śluz robi się przeźroczysty i rozciągliwy.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

To moze jednak sie skusze i wykorzystam chlopa:p
A jak sie czujesz? Ktory to tc?

Zaczelam 7 tydzien
Na poczatku czesto pobolewalo tak okresowo a z pare dni po @ sie uspokoilo..za to teraz od 3 dni kluje ciagnie w pachwinach ...dzis juz duzo mniej Nareszcie! Nasilalo sie przy gwaltowniejszych ruchach a ze pracuję duzo to latwo nie jest ehh
Dodam bolace bardzo piersi z reguly choc czasem mniej
No i mdlii juz od paru dni i mam odruchy wymiotne.... Czuje sie jak na kacu bo i w glowie szumi eh

Tak dla jaj rano zrobiłam test owulacyjny i coś tam majaczyło. Zrobiłam jeszcze popołudniu i wyszła wyraźniejsza kreska.
158904e1bd0dcf6b12d422042b76645c.jpg

Czy to możliwe żeby mi się tak owulacja opóźniła? O jakiej porze dnia lepiej testy ovu robić? Słyszałam, że popołudniu.
A śluz robi się przeźroczysty i rozciągliwy.

Wszystko jest mozliwe!! Ja bym robila dalej te testy w szczególności ze sluz sie zmienia na plodny

Oby ten piątek 13 był szczęśliwy! [emoji4]Anuś i Asis odpisze Wam razem.
Mnie piersi bolały do 8-9 tyg tak, że po schodach nie mogłam chodzić. Teraz też bola, ale nie aż tak mocno. Najgorzej jest jak śpię i się gdzieś na nich nieświadomie położę, to rano jest masakra :D
Ponoć bóle podbrzusza jak na @ są normalne. Rozmawiałam o tym z moją lekarka i ona skwitowała to jedynie tak, że będzie bolec. A później będzie boleć jeszcze bardziej [emoji14]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe no jak ma byc dobrze to niech boli ;) wszystko zniose byle by bylo z malenstwem ok ;)

Hehe no jak ma byc dobrze to niech boli ;) wszystko zniose byle by bylo z malenstwem ok ;)

Ja też zniosę:) ja się strasznie martwię szczególnie w pracy, jak mam iść w teren, kiedy jest takie błoto i deszcz to stresuje się ze gdzieś orła wywinę albo nadepnę na jakiś zardzewiały pręt czy coś takiego albo kleszcze mnie zaatakują...

Zaczelam 7 tydzien
Na poczatku czesto pobolewalo tak okresowo a z pare dni po @ sie uspokoilo..za to teraz od 3 dni kluje ciagnie w pachwinach ...dzis juz duzo mniej Nareszcie! Nasilalo sie przy gwaltowniejszych ruchach a ze pracuję duzo to latwo nie jest ehh
Dodam bolace bardzo piersi z reguly choc czasem mniej
No i mdlii juz od paru dni i mam odruchy wymiotne.... Czuje sie jak na kacu bo i w glowie szumi eh

Wszystko jest mozliwe!! Ja bym robila dalej te testy w szczególności ze sluz sie zmienia na plodny
Płodny jak cholera. Sorry za zobrazowanie, ale wyciąga się ze mnie na 15 cm.

reklama
Ja też zniosę:) ja się strasznie martwię szczególnie w pracy, jak mam iść w teren, kiedy jest takie błoto i deszcz to stresuje się ze gdzieś orła wywinę albo nadepnę na jakiś zardzewiały pręt czy coś takiego albo kleszcze mnie zaatakują...
A Ty jestes geodeta? Ja tez w pracy bo mamy 2 razy w tygodni calego busa z towarem do rozladowania z chemia

Do góry