V
Vel
Gość
Będzie dobrze. Dzielni jesteście oboje!My po wizycie u gin, krwiak sie oproznia wiec lezenie i leki i obserwacja. Byle do przodu. Dzis z om 10t2d, dzidzia 9t2d.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze. Dzielni jesteście oboje!My po wizycie u gin, krwiak sie oproznia wiec lezenie i leki i obserwacja. Byle do przodu. Dzis z om 10t2d, dzidzia 9t2d.
To super wieści kochana :-) mam nadzieję, że i ja w tym roku taki cud ujrzę.My po wizycie u gin, krwiak sie oproznia wiec lezenie i leki i obserwacja. Byle do przodu. Dzis z om 10t2d, dzidzia 9t2d.
Sliczny widoczekMy po wizycie u gin, krwiak sie oproznia wiec lezenie i leki i obserwacja. Byle do przodu. Dzis z om 10t2d, dzidzia 9t2d.
Cudowny siłacz [emoji7][emoji7]My po wizycie u gin, krwiak sie oproznia wiec lezenie i leki i obserwacja. Byle do przodu. Dzis z om 10t2d, dzidzia 9t2d.
A ktory to dc?
Dzisiaj już prawie pozytyw więc jutro już będzie pozytywny na bank i w poniedziałek rano lecę na monitoring czy owu w tak długim cyklu wystąpi. I będziemy działać dziś i w poniedziałek rano.
41dc. Takie i dłuższe cykle miałam przed ciążą, a później antykoncepcja, więc nie wiem jak by to było. Aż cud, że mi się w ciążę trzy razy udało zajść. Okaże się czy mam owulacje czy nie bo do tej pory byłam przekonana że mam co miesiąc. Im dłużej nie stosuje antykoncepcji tym cykle bardziej żyją swoim życiem.A ktory to dc?
Kurka faktycznie dlugie. A co gin mowil na takie dlugie cykle?41dc. Takie i dłuższe cykle miałam przed ciążą, a później antykoncepcja, więc nie wiem jak by to było. Aż cud, że mi się w ciążę trzy razy udało zajść. Okaże się czy mam owulacje czy nie bo do tej pory byłam przekonana że mam co miesiąc. Im dłużej nie stosuje antykoncepcji tym cykle bardziej żyją swoim życiem.
Że mogą być bezowulacyjne więc idę na monitoring. Jeśli się okaże że nie mam owulacji to przepis ze leki.Kurka faktycznie dlugie. A co gin mowil na takie dlugie cykle?
To 3 mam kciuki by bylo wszystko oki i zeby wszystko szlo po Twojej mysliŻe mogą być bezowulacyjne więc idę na monitoring. Jeśli się okaże że nie mam owulacji to przepis ze leki.