reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak dla jaj rano zrobiłam test owulacyjny i coś tam majaczyło. Zrobiłam jeszcze popołudniu i wyszła wyraźniejsza kreska.
158904e1bd0dcf6b12d422042b76645c.jpg

Czy to możliwe żeby mi się tak owulacja opóźniła? O jakiej porze dnia lepiej testy ovu robić? Słyszałam, że popołudniu.
A śluz robi się przeźroczysty i rozciągliwy.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

To moze jednak sie skusze i wykorzystam chlopa:p
A jak sie czujesz? Ktory to tc?

Zaczelam 7 tydzien
Na poczatku czesto pobolewalo tak okresowo a z pare dni po @ sie uspokoilo..za to teraz od 3 dni kluje ciagnie w pachwinach ...dzis juz duzo mniej Nareszcie! Nasilalo sie przy gwaltowniejszych ruchach a ze pracuję duzo to latwo nie jest ehh
Dodam bolace bardzo piersi z reguly choc czasem mniej
No i mdlii juz od paru dni i mam odruchy wymiotne.... Czuje sie jak na kacu bo i w glowie szumi eh

Tak dla jaj rano zrobiłam test owulacyjny i coś tam majaczyło. Zrobiłam jeszcze popołudniu i wyszła wyraźniejsza kreska.
158904e1bd0dcf6b12d422042b76645c.jpg

Czy to możliwe żeby mi się tak owulacja opóźniła? O jakiej porze dnia lepiej testy ovu robić? Słyszałam, że popołudniu.
A śluz robi się przeźroczysty i rozciągliwy.

Wszystko jest mozliwe!! Ja bym robila dalej te testy w szczególności ze sluz sie zmienia na plodny

Oby ten piątek 13 był szczęśliwy! [emoji4]Anuś i Asis odpisze Wam razem.
Mnie piersi bolały do 8-9 tyg tak, że po schodach nie mogłam chodzić. Teraz też bola, ale nie aż tak mocno. Najgorzej jest jak śpię i się gdzieś na nich nieświadomie położę, to rano jest masakra :D
Ponoć bóle podbrzusza jak na @ są normalne. Rozmawiałam o tym z moją lekarka i ona skwitowała to jedynie tak, że będzie bolec. A później będzie boleć jeszcze bardziej [emoji14]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe no jak ma byc dobrze to niech boli ;) wszystko zniose byle by bylo z malenstwem ok ;)

Hehe no jak ma byc dobrze to niech boli ;) wszystko zniose byle by bylo z malenstwem ok ;)

Ja też zniosę:) ja się strasznie martwię szczególnie w pracy, jak mam iść w teren, kiedy jest takie błoto i deszcz to stresuje się ze gdzieś orła wywinę albo nadepnę na jakiś zardzewiały pręt czy coś takiego albo kleszcze mnie zaatakują...

Zaczelam 7 tydzien
Na poczatku czesto pobolewalo tak okresowo a z pare dni po @ sie uspokoilo..za to teraz od 3 dni kluje ciagnie w pachwinach ...dzis juz duzo mniej Nareszcie! Nasilalo sie przy gwaltowniejszych ruchach a ze pracuję duzo to latwo nie jest ehh
Dodam bolace bardzo piersi z reguly choc czasem mniej
No i mdlii juz od paru dni i mam odruchy wymiotne.... Czuje sie jak na kacu bo i w glowie szumi eh

Wszystko jest mozliwe!! Ja bym robila dalej te testy w szczególności ze sluz sie zmienia na plodny
Płodny jak cholera. Sorry za zobrazowanie, ale wyciąga się ze mnie na 15 cm.

reklama
Ja też zniosę:) ja się strasznie martwię szczególnie w pracy, jak mam iść w teren, kiedy jest takie błoto i deszcz to stresuje się ze gdzieś orła wywinę albo nadepnę na jakiś zardzewiały pręt czy coś takiego albo kleszcze mnie zaatakują...
A Ty jestes geodeta? Ja tez w pracy bo mamy 2 razy w tygodni calego busa z towarem do rozladowania z chemia

Do góry