reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dawno mnie nie było u Was dziewczyny ale od paru dni Was podczytuje , byłam ciekawa czy któraś w końcu zobaczyła kreseczki . Asia gratulacje ! Pamietam , ze masz podobna sytuacje rodzinna jak u mnie :) my dalej czekamy ale już nie próbujemy w płodne , owulacje itd . Kochamy się tylko wtedy jak mamy ochotę choć wiadomo nadzieja siedzi we mnie zawsze :) u mnie tez dookoła porody , ciąże i boli serducho ale co się odwlecze to nie uciecze . Postanowiłam dziś napisać bo ruszyła mnie sytuacja u velvetki. Kochana ! Przesyłam ogrom uścisków z Wrocławia , trzymam kciuki aby ten 13 był wyjątkowy ! ✊✊✊✊✊

Szkoda :( moze kolejny cykl bedzie tym szczesliwym :*
Bylby termin w Wigilię chyba czyli prezent idealny byśmy sobie sprawili :-)
Życzę Ci żeby to był szczęśliwy piątek 13-go:)

Ja przedwcześnie pochwaliłam się Wam ze już nie boli mnie jak na @ - wczoraj wieczorem znów bolało... i szczególnie rano po przebudzeniu bola mnie piersi.
Dla mnie 13 z reguly jest szczesliwa tak że zobaczymy :-)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo. Witam sie w 12dc. Wedlug kalendarzyka jutro owu ale kij wie czy bedzie bo po operacji niewiem czy moj organizm normalnie pracuje. Ten miesiac chyba jeszcze z staraniami poczekam az beda wyniki badan histopatologicznych. Wczoraj dziwny sluz mialam zabarwiony brunatnie ale ino raz wiec moze to plamienie okoloowulacyjne.

Marta fajnie ze wrocilas:)

Dawno mnie nie było u Was dziewczyny ale od paru dni Was podczytuje , byłam ciekawa czy któraś w końcu zobaczyła kreseczki . Asia gratulacje ! Pamietam , ze masz podobna sytuacje rodzinna jak u mnie :) my dalej czekamy ale już nie próbujemy w płodne , owulacje itd . Kochamy się tylko wtedy jak mamy ochotę choć wiadomo nadzieja siedzi we mnie zawsze :) u mnie tez dookoła porody , ciąże i boli serducho ale co się odwlecze to nie uciecze . Postanowiłam dziś napisać bo ruszyła mnie sytuacja u velvetki. Kochana ! Przesyłam ogrom uścisków z Wrocławia , trzymam kciuki aby ten 13 był wyjątkowy ! ✊✊✊✊✊
Dziekuje Kochana :* narazie dzisiaj 5tydzien zaczynam wiec wczesna ciaza, martwie sie jak narazie zeby bylo wszystko ok, no by w plodne kochalismy sie co 2 dni i tez po owulacji dwa dni jeszcze dla pewnosci i udalo sie ;)3

reklama
U mnie pobolewania podbrzusza jak na @ bole plecow i pelniejsze piesi no i sutki mega mega wrazliwe ;)

U mnie podobnie:) ogólnie jestem przewrażliwiona, wsłuchuję się we wszystkie swoje objawy i ciagle szukam czegoś niepokojącego, czym mogłabym zacząć się martwić.

Do góry