V
Vel
Gość
Witam w 40dc, sądy dzień, siedzę przed laboratorium.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki [emoji110]Witam w 40dc, sądy dzień, siedzę przed laboratorium.
A ja witam w 1dc. Następna @ planowanana 13.04. O zgrozo- to piątek. Zatem zaczynamy 1cs :-)
Witam w 40dc, sądy dzień, siedzę przed laboratorium.
Bylby termin w Wigilię chyba czyli prezent idealny byśmy sobie sprawili :-)Szkoda moze kolejny cykl bedzie tym szczesliwym :*
Dla mnie 13 z reguly jest szczesliwa tak że zobaczymy :-)Życzę Ci żeby to był szczęśliwy piątek 13-go
Ja przedwcześnie pochwaliłam się Wam ze już nie boli mnie jak na @ - wczoraj wieczorem znów bolało... i szczególnie rano po przebudzeniu bola mnie piersi.
Dziekuje Kochana :* narazie dzisiaj 5tydzien zaczynam wiec wczesna ciaza, martwie sie jak narazie zeby bylo wszystko ok, no by w plodne kochalismy sie co 2 dni i tez po owulacji dwa dni jeszcze dla pewnosci i udalo sie 3Dawno mnie nie było u Was dziewczyny ale od paru dni Was podczytuje , byłam ciekawa czy któraś w końcu zobaczyła kreseczki . Asia gratulacje ! Pamietam , ze masz podobna sytuacje rodzinna jak u mnie my dalej czekamy ale już nie próbujemy w płodne , owulacje itd . Kochamy się tylko wtedy jak mamy ochotę choć wiadomo nadzieja siedzi we mnie zawsze u mnie tez dookoła porody , ciąże i boli serducho ale co się odwlecze to nie uciecze . Postanowiłam dziś napisać bo ruszyła mnie sytuacja u velvetki. Kochana ! Przesyłam ogrom uścisków z Wrocławia , trzymam kciuki aby ten 13 był wyjątkowy !
U mnie pobolewania podbrzusza jak na @ bole plecow i pelniejsze piesi no i sutki mega mega wrazliwe