reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dawno mnie nie było u Was dziewczyny ale od paru dni Was podczytuje , byłam ciekawa czy któraś w końcu zobaczyła kreseczki . Asia gratulacje ! Pamietam , ze masz podobna sytuacje rodzinna jak u mnie :) my dalej czekamy ale już nie próbujemy w płodne , owulacje itd . Kochamy się tylko wtedy jak mamy ochotę choć wiadomo nadzieja siedzi we mnie zawsze :) u mnie tez dookoła porody , ciąże i boli serducho ale co się odwlecze to nie uciecze . Postanowiłam dziś napisać bo ruszyła mnie sytuacja u velvetki. Kochana ! Przesyłam ogrom uścisków z Wrocławia , trzymam kciuki aby ten 13 był wyjątkowy ! ✊✊✊✊✊

Szkoda :( moze kolejny cykl bedzie tym szczesliwym :*
Bylby termin w Wigilię chyba czyli prezent idealny byśmy sobie sprawili :-)
Życzę Ci żeby to był szczęśliwy piątek 13-go:)

Ja przedwcześnie pochwaliłam się Wam ze już nie boli mnie jak na @ - wczoraj wieczorem znów bolało... i szczególnie rano po przebudzeniu bola mnie piersi.
Dla mnie 13 z reguly jest szczesliwa tak że zobaczymy :-)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo. Witam sie w 12dc. Wedlug kalendarzyka jutro owu ale kij wie czy bedzie bo po operacji niewiem czy moj organizm normalnie pracuje. Ten miesiac chyba jeszcze z staraniami poczekam az beda wyniki badan histopatologicznych. Wczoraj dziwny sluz mialam zabarwiony brunatnie ale ino raz wiec moze to plamienie okoloowulacyjne.

Marta fajnie ze wrocilas:)

Dawno mnie nie było u Was dziewczyny ale od paru dni Was podczytuje , byłam ciekawa czy któraś w końcu zobaczyła kreseczki . Asia gratulacje ! Pamietam , ze masz podobna sytuacje rodzinna jak u mnie :) my dalej czekamy ale już nie próbujemy w płodne , owulacje itd . Kochamy się tylko wtedy jak mamy ochotę choć wiadomo nadzieja siedzi we mnie zawsze :) u mnie tez dookoła porody , ciąże i boli serducho ale co się odwlecze to nie uciecze . Postanowiłam dziś napisać bo ruszyła mnie sytuacja u velvetki. Kochana ! Przesyłam ogrom uścisków z Wrocławia , trzymam kciuki aby ten 13 był wyjątkowy ! ✊✊✊✊✊
Dziekuje Kochana :* narazie dzisiaj 5tydzien zaczynam wiec wczesna ciaza, martwie sie jak narazie zeby bylo wszystko ok, no by w plodne kochalismy sie co 2 dni i tez po owulacji dwa dni jeszcze dla pewnosci i udalo sie ;)3

reklama
U mnie pobolewania podbrzusza jak na @ bole plecow i pelniejsze piesi no i sutki mega mega wrazliwe ;)

U mnie podobnie:) ogólnie jestem przewrażliwiona, wsłuchuję się we wszystkie swoje objawy i ciagle szukam czegoś niepokojącego, czym mogłabym zacząć się martwić.

Do góry