reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie podobnie:) ogólnie jestem przewrażliwiona, wsłuchuję się we wszystkie swoje objawy i ciagle szukam czegoś niepokojącego, czym mogłabym zacząć się martwić.
Nie martw się niepotrzebnie, to przecież nie jest dobre dla dziecka, na pewno wszystko będzie ok :)

reklama
A ja witam w 1dc. Następna @ planowanana 13.04. O zgrozo- to piątek. Zatem zaczynamy 1cs :-)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby ten piątek 13 był szczęśliwy! [emoji4]
Życzę Ci żeby to był szczęśliwy piątek 13-go:)

Ja przedwcześnie pochwaliłam się Wam ze już nie boli mnie jak na @ - wczoraj wieczorem znów bolało... i szczególnie rano po przebudzeniu bola mnie piersi.
U mnie pobolewania podbrzusza jak na @ bole plecow i pelniejsze piesi no i sutki mega mega wrazliwe ;)
Anuś i Asis odpisze Wam razem.
Mnie piersi bolały do 8-9 tyg tak, że po schodach nie mogłam chodzić. Teraz też bola, ale nie aż tak mocno. Najgorzej jest jak śpię i się gdzieś na nich nieświadomie położę, to rano jest masakra :D
Ponoć bóle podbrzusza jak na @ są normalne. Rozmawiałam o tym z moją lekarka i ona skwitowała to jedynie tak, że będzie bolec. A później będzie boleć jeszcze bardziej [emoji14]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo. Witam sie w 12dc. Wedlug kalendarzyka jutro owu ale kij wie czy bedzie bo po operacji niewiem czy moj organizm normalnie pracuje. Ten miesiac chyba jeszcze z staraniami poczekam az beda wyniki badan histopatologicznych. Wczoraj dziwny sluz mialam zabarwiony brunatnie ale ino raz wiec moze to plamienie okoloowulacyjne.

Marta fajnie ze wrocilas:)

Hej

Ja w takim cyklu zaciazylam:)
1 dzien rozowe
2 dzien kawa z mlekiem caly dzien 14dc
3 dzien pokazal sie roz
I potem normalnie

Trzymam kciuki:):):)

Może być, to tym bardziej pójdę do niej po badania bo z takimi cyklami to w ciążę nie zajadę.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za Ciebie żeby jak najszybciej Ci się udalo zajść....uszy do góry, będzie dobrze kochana :*

reklama
Trzymam kciuki za Ciebie żeby jak najszybciej Ci się udalo zajść....uszy do góry, będzie dobrze kochana :*

W sumie to tylko troche jestem smutna, bardziej wkurw.... albo zadzwonie do tego mojego prywatnego.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry