reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie podobnie:) ogólnie jestem przewrażliwiona, wsłuchuję się we wszystkie swoje objawy i ciagle szukam czegoś niepokojącego, czym mogłabym zacząć się martwić.
Nie martw się niepotrzebnie, to przecież nie jest dobre dla dziecka, na pewno wszystko będzie ok :)

reklama
A ja witam w 1dc. Następna @ planowanana 13.04. O zgrozo- to piątek. Zatem zaczynamy 1cs :-)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby ten piątek 13 był szczęśliwy! [emoji4]
Życzę Ci żeby to był szczęśliwy piątek 13-go:)

Ja przedwcześnie pochwaliłam się Wam ze już nie boli mnie jak na @ - wczoraj wieczorem znów bolało... i szczególnie rano po przebudzeniu bola mnie piersi.
U mnie pobolewania podbrzusza jak na @ bole plecow i pelniejsze piesi no i sutki mega mega wrazliwe ;)
Anuś i Asis odpisze Wam razem.
Mnie piersi bolały do 8-9 tyg tak, że po schodach nie mogłam chodzić. Teraz też bola, ale nie aż tak mocno. Najgorzej jest jak śpię i się gdzieś na nich nieświadomie położę, to rano jest masakra :D
Ponoć bóle podbrzusza jak na @ są normalne. Rozmawiałam o tym z moją lekarka i ona skwitowała to jedynie tak, że będzie bolec. A później będzie boleć jeszcze bardziej [emoji14]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo. Witam sie w 12dc. Wedlug kalendarzyka jutro owu ale kij wie czy bedzie bo po operacji niewiem czy moj organizm normalnie pracuje. Ten miesiac chyba jeszcze z staraniami poczekam az beda wyniki badan histopatologicznych. Wczoraj dziwny sluz mialam zabarwiony brunatnie ale ino raz wiec moze to plamienie okoloowulacyjne.

Marta fajnie ze wrocilas:)

Hej

Ja w takim cyklu zaciazylam:)
1 dzien rozowe
2 dzien kawa z mlekiem caly dzien 14dc
3 dzien pokazal sie roz
I potem normalnie

Trzymam kciuki:):):)

Może być, to tym bardziej pójdę do niej po badania bo z takimi cyklami to w ciążę nie zajadę.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za Ciebie żeby jak najszybciej Ci się udalo zajść....uszy do góry, będzie dobrze kochana :*

reklama
Trzymam kciuki za Ciebie żeby jak najszybciej Ci się udalo zajść....uszy do góry, będzie dobrze kochana :*

W sumie to tylko troche jestem smutna, bardziej wkurw.... albo zadzwonie do tego mojego prywatnego.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry