reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gdzie jest reszta dziewczyn? Przeniosły się staraczek 2018? Bo ostatnio max 3 dziewczyny tylko piszą.
Część dziewczyn zamilkła żeby od forum odpocząć i się zresetować....pewnie wrócą ze szczealiwymi niusami :-)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny dzisiaj zawitała @ czyli jak zwykle ...od 2 lata to samo ....4 cykl.z clo i.ovarin zakończony dale sobie spokój ze wszystkim nie będę ich już zazywac...gin kazał zrobić droznosc i nasienie ale nie mamam póki co ochoty na dalsze badania daje sobie spokój a wam życzę 2 kresek

Najgorsze jest ze wszędzie moje znajome są w ciazy możecie wierzyć albo nie ale 2 dni temu w ciągu jednego dnia dowiedziałam się o 3 znajomych które są w ciazy ....po prostu mam dość czuje się jak osaczona ja chyba z domu nie wyjdę niedługo. ...

Ja jestem nie pisze ale czytam...jakoś bardziej mimo ciąży czuję się związana ze staraczkami na forum dla mamus dziewczyny już kupuja od dawna ubranka i takie tam a mnie to przeraża...o dziecku najchętniej z nikim bym nie rozmawiała kilku moich znajomych tylko wie bo w sumie samo coś zauważyli...nie wiem czy moje zachowanie jest normalne ? Ale mi wszystko przypomina moja 1 ciaze i bol i cierpienie ktore pozostalo po. wzięło mnie z rana na wywody

Cześć dziewczyny dzisiaj zawitała @ czyli jak zwykle ...od 2 lata to samo ....4 cykl.z clo i.ovarin zakończony dale sobie spokój ze wszystkim nie będę ich już zazywac...gin kazał zrobić droznosc i nasienie ale nie mamam póki co ochoty na dalsze badania daje sobie spokój a wam życzę 2 kresek

Najgorsze jest ze wszędzie moje znajome są w ciazy możecie wierzyć albo nie ale 2 dni temu w ciągu jednego dnia dowiedziałam się o 3 znajomych które są w ciazy ....po prostu mam dość czuje się jak osaczona ja chyba z domu nie wyjdę niedługo. ...

Ciężko pocieszyć, bo tu sztampowe "odpocznij, oczyść głowę" nie pomoże. Pewnie już wiele razy oczyszczałaś głowę. Może małym pocieszeniem będzie, że te koleżanki też mogły się długo się starać, też mogą być po przejściach, stratach czy innych problemach. Tylko o tym się nie rozmawia. Nie zdawałam sobie sprawy, ile moich koleżanek (teraz szczęśliwych mam) miało różne problemy podczas starań, do czasu aż zaczęłam mówić o swoich.

Ciężko pocieszyć, bo tu sztampowe "odpocznij, oczyść głowę" nie pomoże. Pewnie już wiele razy oczyszczałaś głowę. Może małym pocieszeniem będzie, że te koleżanki też mogły się długo się starać, też mogą być po przejściach, stratach czy innych problemach. Tylko o tym się nie rozmawia. Nie zdawałam sobie sprawy, ile moich koleżanek (teraz szczęśliwych mam) miało różne problemy podczas starań, do czasu aż zaczęłam mówić o swoich.
Dziękuję Ci ❤ może i masz rację nitki nie wie z jakimi się kto problemami mierzy bo.o tym się nie gada u mnie nikt nie wie tylko w sumie 2 koleżanki lekko wtajemniczylam ale rzadko o tym rozmawiam ....:( trudno trzeba się pogodzić z życiem nic nie poradzimy ważne ze mam 1 dziecko ...

Ja jeszcze dostałam jod, oprócz euthyroxu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jod mam w moich tabletkach, które gin mi polecił, Duphavit Pregna.

Część dziewczyn zamilkła żeby od forum odpocząć i się zresetować....pewnie wrócą ze szczealiwymi niusami :-)

Oby tak było :)

Witam w 39dc. U mnie po nocy że skurczami na @ nic, cisza. Miałam jechać do gina i na betę ewentualnie, ale się nie wyrobiłam. Jak @ do jutra nie przyjdzie to pojadę. Dzisiaj mnie kłuje w brzuchu i bulgocze, ale to może dlatego że głodna jestem.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja zaczelam plamic jak zawsze przed @ tak że najpozniej w niedzielę wredna @ zawita.

Witam w 39dc. U mnie po nocy że skurczami na @ nic, cisza. Miałam jechać do gina i na betę ewentualnie, ale się nie wyrobiłam. Jak @ do jutra nie przyjdzie to pojadę. Dzisiaj mnie kłuje w brzuchu i bulgocze, ale to może dlatego że głodna jestem.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Jedź na betę, koniecznie. U mnie było identycznie. Straszne skurcze jak na okres, wzdęcia, bulgotania i inne takie nieprzyjemne objawy "brzuszne", że aż wstyd opowiadać.

Nie wiedziałam ze jest taki problem żeby zapisać się do gina na 1 wizytę w ciazy. Niestety ten w którego celowałam ma pierwszy termin na 16 lipca... u drugiego od razu powiedzieli ze nie przyjmują nowych pacjentek... wiec bez żadnego researchu na ślepo zadzwoniłam w 3 miejsce i o dziwo się udało na 3 kwietnia.

reklama
Do góry