reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jedź na betę, koniecznie. U mnie było identycznie. Straszne skurcze jak na okres, wzdęcia, bulgotania i inne takie nieprzyjemne objawy "brzuszne", że aż wstyd opowiadać.

Nie wiedziałam ze jest taki problem żeby zapisać się do gina na 1 wizytę w ciazy. Niestety ten w którego celowałam ma pierwszy termin na 16 lipca... u drugiego od razu powiedzieli ze nie przyjmują nowych pacjentek... wiec bez żadnego researchu na ślepo zadzwoniłam w 3 miejsce i o dziwo się udało na 3 kwietnia.
A ile czasu od takich skurczy test wyszedł Ci pozytywnie. Bo moj wczoraj negatywny.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w 39dc. U mnie po nocy że skurczami na @ nic, cisza. Miałam jechać do gina i na betę ewentualnie, ale się nie wyrobiłam. Jak @ do jutra nie przyjdzie to pojadę. Dzisiaj mnie kłuje w brzuchu i bulgocze, ale to może dlatego że głodna jestem.

A miałaś już tak długie cykle? Jeśli to nie ciąża, to domyślasz się, co mogło spowodować taką hecę?
Ja skończyłam wczoraj pierwsze opakowanie Miovarianu i czuję, że też mi namieszał w cyklu. Objawy dni płodnych jednak się pojawiły ale z kilkudniowym opóźnieniem i trwały dłużej niż zwykle.

A miałaś już tak długie cykle? Jeśli to nie ciąża, to domyślasz się, co mogło spowodować taką hecę?
Ja skończyłam wczoraj pierwsze opakowanie Miovarianu i czuję, że też mi namieszał w cyklu. Objawy dni płodnych jednak się pojawiły ale z kilkudniowym opóźnieniem i trwały dłużej niż zwykle.
Zazwyczaj były do 36 dni. Grudniowy był 38, 1 stycznia dostałam @. Następny 35 dni. Ovarin biorę od miesiąca i nie bolą mnie zrosty po jajowodzie co od poronienia mi dokuczało i mam więcej śluzu. Teraz to wręcz mnie zalewa. Jeśli to nie ciąża to pójdę do Pani dr i bez skierowania na badania nie wyjdę.

A ile czasu od takich skurczy test wyszedł Ci pozytywnie. Bo moj wczoraj negatywny.

Wyszedł w między czasie. Nadal jeszcze czuje się okresowo ale już mniej intensywnie. Skurcze są rzadsze, mniej bolesne i trwają krócej. I oby ta tendencja się utrzymała...

Zazwyczaj były do 36 dni. Grudniowy był 38, 1 stycznia dostałam @. Następny 35 dni. Ovarin biorę od miesiąca i nie bolą mnie zrosty po jajowodzie co od poronienia mi dokuczało i mam więcej śluzu. Teraz to wręcz mnie zalewa. Jeśli to nie ciąża to pójdę do Pani dr i bez skierowania na badania nie wyjdę.

A to może jednak sprawka tego Ovarinu. Pamiętam, jak Daga pisała, że jej skrócił cykl. Ale może u Ciebie jest odwrotnie. O moim Miovarianie dużo opinii jest w Internecie, że wydłuża cykl i czuję, że u mnie też tak będzie. Też od miesiąca na nim jadę.
Chociaż życzę by u Ciebie prowodyrem zamieszania okazał się mały bąbelek. :D

Trzymam kciuki żeby nie.

No nie wiem....skurcze sporadyczne jak na @ sie pojawiaja od paru dni ale ogólnie okresowo się nie czuję. No i te plamiwnke dzisiaj....niby tylko kilka kropel ale u mnie zawsze oznaczają jedno.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczyłam to w Internecie i przypomniała mi się @O'Hara. Ciekawe co u niej i @Lili
abf0118639c37eb54cb3ff68bf53065c.jpg

reklama
Do góry