reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jedź na betę, koniecznie. U mnie było identycznie. Straszne skurcze jak na okres, wzdęcia, bulgotania i inne takie nieprzyjemne objawy "brzuszne", że aż wstyd opowiadać.

Nie wiedziałam ze jest taki problem żeby zapisać się do gina na 1 wizytę w ciazy. Niestety ten w którego celowałam ma pierwszy termin na 16 lipca... u drugiego od razu powiedzieli ze nie przyjmują nowych pacjentek... wiec bez żadnego researchu na ślepo zadzwoniłam w 3 miejsce i o dziwo się udało na 3 kwietnia.
A ile czasu od takich skurczy test wyszedł Ci pozytywnie. Bo moj wczoraj negatywny.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w 39dc. U mnie po nocy że skurczami na @ nic, cisza. Miałam jechać do gina i na betę ewentualnie, ale się nie wyrobiłam. Jak @ do jutra nie przyjdzie to pojadę. Dzisiaj mnie kłuje w brzuchu i bulgocze, ale to może dlatego że głodna jestem.

A miałaś już tak długie cykle? Jeśli to nie ciąża, to domyślasz się, co mogło spowodować taką hecę?
Ja skończyłam wczoraj pierwsze opakowanie Miovarianu i czuję, że też mi namieszał w cyklu. Objawy dni płodnych jednak się pojawiły ale z kilkudniowym opóźnieniem i trwały dłużej niż zwykle.

A miałaś już tak długie cykle? Jeśli to nie ciąża, to domyślasz się, co mogło spowodować taką hecę?
Ja skończyłam wczoraj pierwsze opakowanie Miovarianu i czuję, że też mi namieszał w cyklu. Objawy dni płodnych jednak się pojawiły ale z kilkudniowym opóźnieniem i trwały dłużej niż zwykle.
Zazwyczaj były do 36 dni. Grudniowy był 38, 1 stycznia dostałam @. Następny 35 dni. Ovarin biorę od miesiąca i nie bolą mnie zrosty po jajowodzie co od poronienia mi dokuczało i mam więcej śluzu. Teraz to wręcz mnie zalewa. Jeśli to nie ciąża to pójdę do Pani dr i bez skierowania na badania nie wyjdę.

A ile czasu od takich skurczy test wyszedł Ci pozytywnie. Bo moj wczoraj negatywny.

Wyszedł w między czasie. Nadal jeszcze czuje się okresowo ale już mniej intensywnie. Skurcze są rzadsze, mniej bolesne i trwają krócej. I oby ta tendencja się utrzymała...

Zazwyczaj były do 36 dni. Grudniowy był 38, 1 stycznia dostałam @. Następny 35 dni. Ovarin biorę od miesiąca i nie bolą mnie zrosty po jajowodzie co od poronienia mi dokuczało i mam więcej śluzu. Teraz to wręcz mnie zalewa. Jeśli to nie ciąża to pójdę do Pani dr i bez skierowania na badania nie wyjdę.

A to może jednak sprawka tego Ovarinu. Pamiętam, jak Daga pisała, że jej skrócił cykl. Ale może u Ciebie jest odwrotnie. O moim Miovarianie dużo opinii jest w Internecie, że wydłuża cykl i czuję, że u mnie też tak będzie. Też od miesiąca na nim jadę.
Chociaż życzę by u Ciebie prowodyrem zamieszania okazał się mały bąbelek. :D

Trzymam kciuki żeby nie.

No nie wiem....skurcze sporadyczne jak na @ sie pojawiaja od paru dni ale ogólnie okresowo się nie czuję. No i te plamiwnke dzisiaj....niby tylko kilka kropel ale u mnie zawsze oznaczają jedno.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczyłam to w Internecie i przypomniała mi się @O'Hara. Ciekawe co u niej i @Lili
abf0118639c37eb54cb3ff68bf53065c.jpg

reklama
Do góry