reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Właźcie z córą pod kocyk. Włączcie film, ona niech ogląda, a Ty drzem.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha młoda mnie podburzyła wlasnie.... "Mamusia, to Ty sobie ładnie śpij to nie zauważysz jak nie podniosę papierka po cukierku który mi na podłogę zleciał". Ale qyslalam ją do Biedry, niech sobie coś slodkiego kupi i jak wróci to drzemka. A właśnie konczymy oglądać program o pociągach zagłady w III Rzeszy :-) nawet ją zainteresowało i wstępnie wyrazila chęć wyjazdu do Auschwitz i Birkenau. Sama bylam po osiemnastce....powiem tyle, mocne i mroczne miejsce

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak z innej beczki dziewczyny....co roku zwrot z pita dostawałam do dwóch tygodni od kiedy rozliczenie wysyłałam przez internet. A dzisiaj już 3 i pół tygodnia mija. I co się okazało? Weszłam na stronę Ministerstwa Finansów i wklepałam poyrzebne dane do weryfikacji stanu zwrotu nadpłaty. Stan na dzien 14 marca czyli wczoraj to etap 1 czyli zlecenie jedynie wprowadzone do systemu :-/ ciekawe ile jeszcze sobie poczekam :-/

Tak z innej beczki dziewczyny....co roku zwrot z pita dostawałam do dwóch tygodni od kiedy rozliczenie wysyłałam przez internet. A dzisiaj już 3 i pół tygodnia mija. I co się okazało? Weszłam na stronę Ministerstwa Finansów i wklepałam poyrzebne dane do weryfikacji stanu zwrotu nadpłaty. Stan na dzien 14 marca czyli wczoraj to etap 1 czyli zlecenie jedynie wprowadzone do systemu :-/ ciekawe ile jeszcze sobie poczekam :-/

Urząd Skarbowy. Ja co miesiąc muszę wysyłać deklaracje vat i 2 tygodnie temu dostałam telefon, że mam błąd w deklaracji z czerwca 2017 i "proszę poprawić do jutra". Nam dają 1 dzień a oni mogą zwlekać 8 miesięcy. Dodajmy, że musiałam też poprawić wszystkie kolejne deklaracje do teraz. Jestem uczulona na US i ZUS.

A ja witam w 1dc. Następna @ planowanana 13.04. O zgrozo- to piątek. Zatem zaczynamy 1cs :-)

Cześć dziewczyny dzisiaj zawitała @ czyli jak zwykle ...od 2 lata to samo ....4 cykl.z clo i.ovarin zakończony dale sobie spokój ze wszystkim nie będę ich już zazywac...gin kazał zrobić droznosc i nasienie ale nie mamam póki co ochoty na dalsze badania daje sobie spokój a wam życzę 2 kresek

Najgorsze jest ze wszędzie moje znajome są w ciazy możecie wierzyć albo nie ale 2 dni temu w ciągu jednego dnia dowiedziałam się o 3 znajomych które są w ciazy ....po prostu mam dość czuje się jak osaczona ja chyba z domu nie wyjdę niedługo. ...
Trzymaj sie kochana :*

A ja witam w 1dc. Następna @ planowanana 13.04. O zgrozo- to piątek. Zatem zaczynamy 1cs :-)

Życzę Ci żeby to był szczęśliwy piątek 13-go:)

Ja przedwcześnie pochwaliłam się Wam ze już nie boli mnie jak na @ - wczoraj wieczorem znów bolało... i szczególnie rano po przebudzeniu bola mnie piersi.

reklama
Do góry