Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Walczcie Kochani! :*Hej kochane, u mnie nadal 2 widoczne krwiaki na usg kolo malenstwa maluszek ma 9 tyg i ogolnie ma sie swietnie, tylko te krwiaki cholerne ja tez czuje sie pierwszy raz w ciazy dobrze, zero mdlosci, lekki bol piersi tylko. No i tek koszmarne krwawienia ktore mnie wykanczaja psychicznie. Trzymajcie za nas kciuki
Za 20 minut jade do lekarza serce wali mi jak oszalałe
U mnie wszystko dobrze 4tyg i 4 dni pecherzyk odpowiedni do wieku ciazy
Za dwa tygodnie kolejna wizytaJeej[emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wyniki dobre ale musze badanie czystosci pochwy zrobic, pobral wymaz . W tamtej ciazy poronionej mialam duzo bakteriPewnie właśnie wchodzisz do lekarza, powodzenia!
Ja byłam u endo. Dostałam stówę euthyroxu. Powiedział ze tragedii nie ma ale musimy to zbić. I za miesiąc do kontroli. Ale spróbuje się jutro już zapisać do gina, a on jest jednocześnie endokrynologiem i tak sobie mysle ze to byłaby najlepsza opcja.
Super wiesciU mnie wszystko dobrze 4tyg i 4 dni pecherzyk odpowiedni do wieku ciazy
Gratuluję kochana :-) cudowny widok :-)U mnie wszystko dobrze 4tyg i 4 dni pecherzyk odpowiedni do wieku ciazy