reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aaaa dziewczyny od tygodnia jestem na diecie.
Dzisiaj mialam wazenie i mam - 2,1 kg !!!! [emoji33][emoji7][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]

Wiem, ze wiekszosc to woda ale kurcze od roku co weszlam na wage to bylo wiecej a teraz jest mniej !!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] I ostatnio bylam tak wzdeta, zeaz brzuch twardy i bolacy byl a teraz jest miekki, duzo mniejszy i nie mam juz problemow z zatrzymywaniem gazow. I to wszystko dzieki 7 dniom [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

reklama
Dzisiaj mialam wazenie i mam - 2,1 kg !!!! [emoji33][emoji7][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]

Wiem, ze wiekszosc to woda ale kurcze od roku co weszlam na wage to bylo wiecej a teraz jest mniej !!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] I ostatnio bylam tak wzdeta, zeaz brzuch twardy i bolacy byl a teraz jest miekki, duzo mniejszy i nie mam juz problemow z zatrzymywaniem gazow. I to wszystko dzieki 7 dniom [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Paraplu gratulejszyn [emoji9] ja też muszę wrócić do diety ale jakoś nie mam weny... od lutego do maja schudłam 16 kg. Od maja do teraz przytyłam 2 kg. Ale nie chcę wrócić do poprzedniej wersji mnie więc muszę się pilnować.

Dziewczyny jak tam Wasze pogrubianie endo? [emoji16] ja wczoraj pogrubialam i już mi lepiej wchodzi to winko.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

paraplu gratuluje zgubionych kg.Ja też muszę się zabrać za siebie. Ja chciałabym rzucić od 3-5 kg i mam problem.Latem mi to nie idzie. Dopiero jesienią mi jest łatwiej.

Paraplu gratulejszyn [emoji9] ja też muszę wrócić do diety ale jakoś nie mam weny... od lutego do maja schudłam 16 kg. Od maja do teraz przytyłam 2 kg. Ale nie chcę wrócić do poprzedniej wersji mnie więc muszę się pilnować.

Dziewczyny jak tam Wasze pogrubianie endo? [emoji16] ja wczoraj pogrubialam i już mi lepiej wchodzi to winko.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa84 ja pogrubiam ale whyski, to nie wiem czy zadziała ;) ale humorek chociaz lepszy;)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

gratulacje:)
Ja od 8 dni cwicze i stosuje diete MZ i nie wazylam sie jak narazie ale widze po swoim brzuchu ze jest mniejszy... Nie zalezy mi na utrcie kg, moglabym tluszcz zamienic na mase miesniowa ale niekoniecznie... Zalezy mi na zrzuceniu tluszczu. Wczoraj wlaczylam cwiczenia silowe ze sztanga, laweczka i hantelkami i czuje sie suuuper chociaz wszystko boli:) I mam swojego wlasnego prywatnego instruktora-mezusia:)

A tak poza tym to wariuje, swiruje i nie moge usiedziec w miejscu bo coreczka pojechala do dziadkow na wakacje. Na 4 dni ale to dla mnie wiecznosc... Jest jeszcze taka malutka...
Ale przynajmniej mozemy dzialac w calym mieszkaniu bez obaw ze Myszka sie obudzi:)
Milego dnia!:)

reklama
Do góry