reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tez musze sie wybrac po tesciki do Rossmanna :) ja mam termin @ na 5-6.08.

Jak sie ma niewyżytego, to mozna sobie na taki luz pozwolić :) a jak się ma wyżytego, to trzeba bobosexy niestety planować. no ale co zrobic.
heheh ja sie smieje, ze gdyby on nie mial wtedy ochoty to ciazy by nie bylo, bo ja ledwo zywa łazilam

Nevka, to testujemy razem :)
Widze, ze jeszcze nie powstał wątek Kwietniówek 2017. Coś się dziewczyny ociągają z założeniem :) Wszystkie ktore mialy owu 8.07 lub pozniej (czyli termin @ na 22.07 lub później) juz sie na kwiecień łapią.
Chyba na wakacje wszystkie zaciążone wyjechały :)

bertha czas na nas, żebyśmy te kwietniówki otworzyły:). U mnie termin @ na 10 sierpnia, oby łajza nie przylazła.
agnesis u mnie jak co to też chyba jest okres wypowiedzenia. Czytałam że jak się pracuje 3 lata to ma się 3 miesiące, a czy okres pracy na zlecenie, pół etatu i etatu może być liczony do tych 3 lat?Ja etat mam od 2 lat, a wcześniej właśnie miałam na zlecenie 10 miesięcy i 9 miesięcy pół etatu u tego samego pracodawcy.

lux mój jeśli chodzi o sex to średnio, z reguły ma ochotę rano kiedy jeszcze śpię a ja mam ochotę wieczorem, kiedy on już układa się do snu.W dodatku nasz synek przez lipiec jest non stop z nami. Nie śpi już w dzień , wstaje po 6 i idzie spać z nami po 22 a nawet 23. Sama niedługo tego doświadczysz.

kacha zależy jaką masz umowę, bo jak się ma umowę na czas nieokreślony to się ma 3msc wypowiedzewnia.
Co do dzieci to mój jest nauczony chodzić spać o 20, w wakacje o 21, czasami ma dzień dziecka, że może iść spać później, ale to w wyjątkowych okolicznościach jak jesteśmy gdzieś albo ktoś jest u nas, czy jakiś grill albo inna impreza. Po prostu musi chodzić wcześniej spać żebym mogła mieć czas dla siebie, inaczej bym zwariowała ;)

lux mój jeśli chodzi o sex to średnio, z reguły ma ochotę rano kiedy jeszcze śpię a ja mam ochotę wieczorem, kiedy on już układa się do snu.W dodatku nasz synek przez lipiec jest non stop z nami. Nie śpi już w dzień , wstaje po 6 i idzie spać z nami po 22 a nawet 23. Sama niedługo tego doświadczysz.
oj ja juz dawno nie mialam seksu, ciagle jakies stany zapalne i rzadko uswiadczam tej przyjemnosci

agnesis ja mam umowę na czas nieokreślony, tylko wyczytałam w necie że przy takiej umowie jak się pracuje 6 miesięcy to ma się okres wypowiedzenia miesiąc, a jak 3 lata pracował to ma 3 miesiące wypowiedzenia. Ja ze wszystkimi umowami (zlecenie, pól etatu, etat ) mam 3, 5 roku.

reklama
Do góry