Nevka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heheh ja sie smieje, ze gdyby on nie mial wtedy ochoty to ciazy by nie bylo, bo ja ledwo zywa łazilamTez musze sie wybrac po tesciki do Rossmanna ja mam termin @ na 5-6.08.
Jak sie ma niewyżytego, to mozna sobie na taki luz pozwolić a jak się ma wyżytego, to trzeba bobosexy niestety planować. no ale co zrobic.
oj ja juz dawno nie mialam seksu, ciagle jakies stany zapalne i rzadko uswiadczam tej przyjemnoscilux mój jeśli chodzi o sex to średnio, z reguły ma ochotę rano kiedy jeszcze śpię a ja mam ochotę wieczorem, kiedy on już układa się do snu.W dodatku nasz synek przez lipiec jest non stop z nami. Nie śpi już w dzień , wstaje po 6 i idzie spać z nami po 22 a nawet 23. Sama niedługo tego doświadczysz.