mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za to w ogole jak na @ się nie czuję. Oprócz tej akcji z bolem podbrzusza w czwartek poki co cisza. I tylko masa śluzu cieknie.Nawet nie mów o listopadowkach, bo zaraz tam wejdę i będzie koniec[emoji12] Ja sobie na razie nie chce pozwalać na ekscytacje, bo jak się wkrece to przepadnę. Mam taki charakter ze zawsze spodziewam się najgorszego. Teraz tez, każdy skurcz typowo okresowy i panika. Odświeżanie maila co 5 minut, żeby sprawdzić czy są wyniki.... paranoja, dobrze ze zaraz jadę do mamy, mąż wraca z pracy, a potem zamierzam kończyć książkę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chodzi o to czy wód dla rozwoju dziecka starczy czy nie. Jeśli się sączą, ale ich nie brakuje to niech nie panikuje. Póki będzie ich sporo dla dziecka to będzie się rozwijać prawidłowo. Wiadomo martwi się, ale stres nie pomaga.No jasne, za warto próbować, ale dziewczyna załamana, bo z dnia na dzień przy badaniu ma mini zawał, czy z dzieckiem ok. I szukamy właśnie w internecie jakieś informacje. Ale ani na polskich, ani na niemieckich (bo w Niemczech mieszkamy) ani na węgierskich (bo ona Węgierka ) nie ma żadnych przydatnych informacji No właśnie czytałam też o babeczce, co leżała od 20 tygodnia i wszystko dobrze się skończyło, ale to i tak duża różnica tygodni...
Dzięki, dziewczyny
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce nic mówić, ale i u Ciebie i u @Velvetka wygląda to dość ciekawie. Może akurat się coś ruszy na forum!Ja za to w ogole jak na @ się nie czuję. Oprócz tej akcji z bolem podbrzusza w czwartek poki co cisza. I tylko masa śluzu cieknie.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Pożyjemy zobaczymy. Przydaloby się kilka jesiennych mamusiek żeby reprezentowaly nasz wątek :-)Nie chce nic mówić, ale i u Ciebie i u @Velvetka wygląda to dość ciekawie. Może akurat się coś ruszy na forum!
Ani stres, ani lekarz który najpierw jej powiedział, że nie ma szans, żeby to się dobrze skończyło, a dzisiaj proponował jej aborcję. Wiec dziewczyna załamana porzadnie. Ogólnie to byłam u niej w sobotę i było już całkiem dobrze. Zdawała sobie sprawę z tego, że może źle się skończyć, ale była już pełna motywacji, żeby walczyć o to i że jest jakiś procent szans na pozytywny koniec.Chodzi o to czy wód dla rozwoju dziecka starczy czy nie. Jeśli się sączą, ale ich nie brakuje to niech nie panikuje. Póki będzie ich sporo dla dziecka to będzie się rozwijać prawidłowo. Wiadomo martwi się, ale stres nie pomaga.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się załapałam na ostatnie dni wrzesnia, więc już początek jakiś jest. Teraz WyPożyjemy zobaczymy. Przydaloby się kilka jesiennych mamusiek żeby reprezentowaly nasz wątek :-)
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Czasem lekarze to dranie. Całkiem bez taktu. Musisz ją podtrzymywać na duchu i motywować.Ani stres, ani lekarz który najpierw jej powiedział, że nie ma szans, żeby to się dobrze skończyło, a dzisiaj proponował jej aborcję. Wiec dziewczyna załamana porzadnie. Ogólnie to byłam u niej w sobotę i było już całkiem dobrze. Zdawała sobie sprawę z tego, że może źle się skończyć, ale była już pełna motywacji, żeby walczyć o to i że jest jakiś procent szans na pozytywny koniec.
Dopóki dzisiaj lekarz nie zaproponował jej przerwania ciąży.