reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam jeden bobo w zapasie i mysle czy robić jutro czy dopiero we wtorek kiedy powinna przyjść @.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób jutro a na wtorek kup nowy :-) będziesz spokojniejsza. A u mnie jesli @ nie przyjdzie w poniedzialek czyli dwa dni przed terminem to chyba już we wtorek zatestuję.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziwczynki:)
Ja w srode ide do gina na sciagniecie szewkow po operacji i wtedy sie dowiem kiedy moge wrocic do staran. Ogolnie to od 2 dni mam taka ochote na sex ze szok.
A co u Was?

To nawet nie cień cienia tylko kreska!
Widać wyraźnie;)
Gratulacje [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewidentnie jest [emoji7] gratulacje ! Też taka miałam [emoji7]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja dziewczyny dziś padam na łeb na szyję ! Rano zakupy, potem klientka, potem pół dnia a kuchni bo szwagier z rodziną przyjechał. Zrobiłam dziś Quiche i chyba częściej u nas będzie. Dawno mi tak nic nie smakowało. Został jeden kawałek to akurat siostrze wezmę [emoji23] kiedyś przyjeżdżała do nas, ale odkąd alergia na kota jej się nasiliła to niestety.. tylko płacze że mama non stop to samo robi, a u mnie zawsze coś 'innego' było [emoji23]
1520713824-11dc262b2d024160-aaaaaa.jpeg

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@Anuś89 głęboki wdech. Serio. Uspokój się dziewczyno, bo na zawał zejdziesz :) krechę widac, więc gratuluję :*
Tak, jak pisała Elodia. Zrób jeszcze jeden test jutro rano, a do wtorku możesz przecież kupić nowy, albo iść na betę :D
@Elodia weź Ty testuj, co? Trocje mnie ciekawość zżera, po tym co piszesz :D
@KatiNails skąd Ty bierzesz pomysły na takie jedzenie? Wyślij mi trochę tego czegoś, co tak ładnie wygląda [emoji16]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam ciagle jakies wzdecia, klucia w podbrzusz jakby jajniki i czasem pod zebrami kolo nerki i promieniuje w dol, czasem nic a czasem wszystko na raz. Nie wiem czy to normalne czy cos nie tak

@mala.wiedzma tydzien temu byly seksy więc ewentualny dzidziuś mógł się jeszcze nie zagnieździć nawet. Ze spokojwm poczekam do wtorku.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry