reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam jeden bobo w zapasie i mysle czy robić jutro czy dopiero we wtorek kiedy powinna przyjść @.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób jutro a na wtorek kup nowy :-) będziesz spokojniejsza. A u mnie jesli @ nie przyjdzie w poniedzialek czyli dwa dni przed terminem to chyba już we wtorek zatestuję.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziwczynki:)
Ja w srode ide do gina na sciagniecie szewkow po operacji i wtedy sie dowiem kiedy moge wrocic do staran. Ogolnie to od 2 dni mam taka ochote na sex ze szok.
A co u Was?

To nawet nie cień cienia tylko kreska!
Widać wyraźnie;)
Gratulacje [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewidentnie jest [emoji7] gratulacje ! Też taka miałam [emoji7]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja dziewczyny dziś padam na łeb na szyję ! Rano zakupy, potem klientka, potem pół dnia a kuchni bo szwagier z rodziną przyjechał. Zrobiłam dziś Quiche i chyba częściej u nas będzie. Dawno mi tak nic nie smakowało. Został jeden kawałek to akurat siostrze wezmę [emoji23] kiedyś przyjeżdżała do nas, ale odkąd alergia na kota jej się nasiliła to niestety.. tylko płacze że mama non stop to samo robi, a u mnie zawsze coś 'innego' było [emoji23]
1520713824-11dc262b2d024160-aaaaaa.jpeg

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@Anuś89 głęboki wdech. Serio. Uspokój się dziewczyno, bo na zawał zejdziesz :) krechę widac, więc gratuluję :*
Tak, jak pisała Elodia. Zrób jeszcze jeden test jutro rano, a do wtorku możesz przecież kupić nowy, albo iść na betę :D
@Elodia weź Ty testuj, co? Trocje mnie ciekawość zżera, po tym co piszesz :D
@KatiNails skąd Ty bierzesz pomysły na takie jedzenie? Wyślij mi trochę tego czegoś, co tak ładnie wygląda [emoji16]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam ciagle jakies wzdecia, klucia w podbrzusz jakby jajniki i czasem pod zebrami kolo nerki i promieniuje w dol, czasem nic a czasem wszystko na raz. Nie wiem czy to normalne czy cos nie tak

@mala.wiedzma tydzien temu byly seksy więc ewentualny dzidziuś mógł się jeszcze nie zagnieździć nawet. Ze spokojwm poczekam do wtorku.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry