reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój test to bobo o czułości 25, wiec nie ma przebacz-trochę tego hormonu tam już musi być!!! Jutro chyba zrobię jeszcze jeden test i betę i jeszcze to moje nieszczęsne tsh.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bobo test żółty 25 pokazywał mi ciemniejsze kreski niz testy z innych firm o czułości 10. Ogólnie dziewczyny polecają go jako najbardziej wiarygodny test domowy

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

reklama
Bobo test żółty 25 pokazywał mi ciemniejsze kreski niz testy z innych firm o czułości 10. Ogólnie dziewczyny polecają go jako najbardziej wiarygodny test domowy

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png
Taki był w dniu @, ale miałam zagniezdzanie szybko. No i nie mam zdjęcia innego testu z tego dnia z tej samej próbki moczu a była druga kreska jaśniejsza.
1520754235-2e89987f22fd73f2-aaaaaa.jpeg

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

Wczoraj robiłam pink o czułości 10, ale z drugiego moczu i taki bladzioszek był, ze jak dziś go pokazałam mężowi to stwierdził ze nic tam nie ma[emoji2]

Taki był w dniu @, ale miałam zagniezdzanie szybko. No i nie mam zdjęcia innego testu z tego dnia z tej samej próbki moczu a była druga kreska jaśniejsza.
1520754235-2e89987f22fd73f2-aaaaaa.jpeg

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

Piękny widok! U mnie chyba tez w miarę szybko to zagnieżdżenie musiało być, bo jestem dziś 11dpo

reklama
@Anuś89, cudownie!!! Serdeczne gratulacje! Rośnijcie zdrowo! [emoji7]

[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]

Do góry