reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Będziemy razem testować najwyżej. Ja mam termin @ na wtorek, jak nie przyjdzie to w środę to nie test. I też śluzu dużo raz mleczny, a raz taki przeźroczysty ciurkiem leci. I ten kolor różowawy parę dni temu. Podejrzana sprawa, ale brzuch typowo na @ ćmi. Zobaczymy w środę.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam identycznie. Raz dużo mleka a raz przezroczysty. I też ćmi jak na @. Zatestuję w środę o 4 rano jak będę do pracy wstawiać. Gdyby wyszla ciąża to do świąt bym jeszcze popracowala zanim.bym wizytę u gina miala.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiesz co, chyba jeszcze nie będę dziękować... jakoś w to nie jestem w stanie uwierzyć. Na razie po prostu na wszelki wypadek nie będę pic tego winka i powtórzę test w następne dni ale już z pierwszego moczu. No po prostu nie jestem w stanie uwierzyć w to... prędzej może ten test jakiś wadliwy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powtórz test jutro lub pojutrze najlepiej, ale blada druga ewidentnie jest :)) trzymam mocno kciuki! [emoji7]

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zrobiłam test, bo jest dziś szansa na spotkanie wieczorne z winkiem i chciałam dla bezpieczeństwa sprawdzić... 3 dni do @ i z drugiego moczu niestety. Powiedzcie mu czy Wy coś widzicie jakiś cień cienia czy to ja jestem już chora psychicznie???
4ec5976f24771da60728f664a6ca9b64.jpg
82dac4f823ff17ad3f6e3dd5029703ba.jpg
78d8df8b9a271ed96f3bd0027d6ae6f0.jpg

To nawet nie cień cienia tylko kreska!
Widać wyraźnie;)
Gratulacje [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Mam identycznie. Raz dużo mleka a raz przezroczysty. I też ćmi jak na @. Zatestuję w środę o 4 rano jak będę do pracy wstawiać. Gdyby wyszla ciąża to do świąt bym jeszcze popracowala zanim.bym wizytę u gina miala.

U mnie susza. Żadnego śluzu. I tez już od chyba tygodnia cmi okresowo.

U mnie susza. Żadnego śluzu. I tez już od chyba tygodnia cmi okresowo.

Nie zwykle ćmiło tak okresowo na 2 czy 3 dni przed terminem @. A teraz w zasadzie to od dwóch czy 3 dni częściej podbrzusze daje znać o sobie, najbardziej wczoraj czy przedwczoraj szczypało, kuło i pieklo jakąś dobrą godzinę. No i nie mam moich zwyczajowych zaparć, jakie mnie z reguly od owulacji nawiedzały.

Nie zwykle ćmiło tak okresowo na 2 czy 3 dni przed terminem @. A teraz w zasadzie to od dwóch czy 3 dni częściej podbrzusze daje znać o sobie, najbardziej wczoraj czy przedwczoraj szczypało, kuło i pieklo jakąś dobrą godzinę. No i nie mam moich zwyczajowych zaparć, jakie mnie z reguly od owulacji nawiedzały.

Ja w tym miesiącu ciężko przeszłam owulacje, nawet chodzić nie mogłam tak bolało... a ostatnich kilka dni pod znakiem straszliwych wzdęć...

Ja w tym miesiącu ciężko przeszłam owulacje, nawet chodzić nie mogłam tak bolało... a ostatnich kilka dni pod znakiem straszliwych wzdęć...

A o wzdęciach Ty mi nawet nie mów :mad: brzuch to mam momentami wielki jak conajmniej w 5 czy 6 miesiacu ciąży :mad: a jak dochodziły mi do tego zaparcia....to jeszcze gorzej bywało.

A o wzdęciach Ty mi nawet nie mów :mad: brzuch to mam momentami wielki jak conajmniej w 5 czy 6 miesiacu ciąży :mad: a jak dochodziły mi do tego zaparcia....to jeszcze gorzej bywało.

Zaparcia tez mnie gnębią... to jest masakra.

No i goście poszli, sami wino wypili, na szczęście myśleli ze mam postanowienie wielkopostne i nie musiałam się tłumaczyć. Oczywiście dalej chodzę oglądać tego bladziocha, ale coraz mniej tam widzę. Już mi się w oczach mieni.

Zaparcia tez mnie gnębią... to jest masakra.

No i goście poszli, sami wino wypili, na szczęście myśleli ze mam postanowienie wielkopostne i nie musiałam się tłumaczyć. Oczywiście dalej chodzę oglądać tego bladziocha, ale coraz mniej tam widzę. Już mi się w oczach mieni.

Jak masz jeszcze testy w zapasie to jutro rano może zrób kolejny....to kreska powinna być wyraźniejsza :-)

reklama
Jak masz jeszcze testy w zapasie to jutro rano może zrób kolejny....to kreska powinna być wyraźniejsza :-)

Mam jeden bobo w zapasie i mysle czy robić jutro czy dopiero we wtorek kiedy powinna przyjść @.

Do góry