reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No tak, poczekaj do tego 14stego albo chociaz 13stego bedzie pewniejsze :) i czekam na dobre wiesci, zebym sama nie byla w tych pierwszych tygodniach ;)
Planuje zrobic to 13. Cyce nadal lekko bolą a sutki masakrycznie momentami swędzą ale przecież równie dobrze może to być objawi zbliżającej się @ ... No ale zobaczymy. Myśle że mogliśmy się wstrzelić w dzien owu albo najpozniej dzien po. Bo ten mega mleczny śluz pojawiać mi sie zaczal dwa dni po seksach bez. No i wczoraj to sciskanie w podbrzuszu w drodze do pracy....wczoraj rano doprawiliśmy w razie czego.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Planuje zrobic to 13. Cyce nadal lekko bolą a sutki masakrycznie momentami swędzą ale przecież równie dobrze może to być objawi zbliżającej się @ ... No ale zobaczymy. Myśle że mogliśmy się wstrzelić w dzien owu albo najpozniej dzien po. Bo ten mega mleczny śluz pojawiać mi sie zaczal dwa dni po seksach bez. No i wczoraj to sciskanie w podbrzuszu w drodze do pracy....wczoraj rano doprawiliśmy w razie czego.

Mnie bardzo kuly.swedzialy i zaczynaly coraz bardziej bolec( naprawde bolec..2 kamienie) piersi z tydzien po owu ..swedzenia i klucia wczesniej nie miewalam:)

Trzymam kciuki Elodia

Kati z córką jakos 9dpo wyszedl mi taki mega bladzioch ..tez zwykle 10 robiłam:) wtedy..

Teraz postanowilam juz Nie kupowac większych ilosci testow haha tylko pokde do sklepu i kupie zwykly jak mi sie @ spozni ale tym razem wiele znakow na niebie mi mowilo ze sie udalo haha

Wiec poszlam do sklepu i kupilam takie zwykle paski

Mnie bardzo kuly.swedzialy i zaczynaly coraz bardziej bolec piersi z tydzien po owu ..swedzenia i klucia wczesniej nie miewalam:)

Trzymam kciuki Elodia

Kati z córką jakos 9dpo wyszedl mi taki mega bladzioch ..tez zwykle 10 robiłam:) wtedy..

Teraz postanowilam juz Nie kupowac większych ilosci testow haha tylko pokde do sklepu i kupie zwykly jak mi sie @ spozni ale tym razem wiele znakow na niebie mi mowilo ze sie udalo haha

Wiec poszlam do sklepu i kupilam takie zwykle paski
Ja mam jeden teścik ktory poczeka do 13 lub 14. Jak qyjdzie biel vizira to z ewentualna powtórką testu poczekam z 3 czy 4 dni jeśli w tym czasie @ nie przyjdzie.

A teraz nadal masz taki mleczny sluz?

A ja dzisiaj jeszcze raz zrobilam test bo chce miec pewnosc ze rosnie no i taki test moj kochany mezczyzna akceptuje za pozytywny haha ;)
20180310_144531.jpg

Załączniki

• 20180310_144531.jpg
    20180310_144531.jpg
    433,7 KB · Wyświetleń: 557
To jest plus :) tez mialam bardziej tak w srodku go ;)
Ze dwa dni temu takie dlugie grube nitki tego śluzu mi lecialy. No zobaczymy. Najwyzej jak nie teraz to za miesiąc, ale wolalabym miec jakąś parkę z tego watku :-) na lipcówkach kilka dziewczyn było z tego wątku wlasnie.

reklama
Ze dwa dni temu takie dlugie grube nitki tego śluzu mi lecialy. No zobaczymy. Najwyzej jak nie teraz to za miesiąc, ale wolalabym miec jakąś parkę z tego watku :-) na lipcówkach kilka dziewczyn było z tego wątku wlasnie.

Będziemy razem testować najwyżej. Ja mam termin @ na wtorek, jak nie przyjdzie to w środę to nie test. I też śluzu dużo raz mleczny, a raz taki przeźroczysty ciurkiem leci. I ten kolor różowawy parę dni temu. Podejrzana sprawa, ale brzuch typowo na @ ćmi. Zobaczymy w środę.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry