reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No tak, poczekaj do tego 14stego albo chociaz 13stego bedzie pewniejsze :) i czekam na dobre wiesci, zebym sama nie byla w tych pierwszych tygodniach ;)
Planuje zrobic to 13. Cyce nadal lekko bolą a sutki masakrycznie momentami swędzą ale przecież równie dobrze może to być objawi zbliżającej się @ ... No ale zobaczymy. Myśle że mogliśmy się wstrzelić w dzien owu albo najpozniej dzien po. Bo ten mega mleczny śluz pojawiać mi sie zaczal dwa dni po seksach bez. No i wczoraj to sciskanie w podbrzuszu w drodze do pracy....wczoraj rano doprawiliśmy w razie czego.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Planuje zrobic to 13. Cyce nadal lekko bolą a sutki masakrycznie momentami swędzą ale przecież równie dobrze może to być objawi zbliżającej się @ ... No ale zobaczymy. Myśle że mogliśmy się wstrzelić w dzien owu albo najpozniej dzien po. Bo ten mega mleczny śluz pojawiać mi sie zaczal dwa dni po seksach bez. No i wczoraj to sciskanie w podbrzuszu w drodze do pracy....wczoraj rano doprawiliśmy w razie czego.

Mnie bardzo kuly.swedzialy i zaczynaly coraz bardziej bolec( naprawde bolec..2 kamienie) piersi z tydzien po owu ..swedzenia i klucia wczesniej nie miewalam:)

Trzymam kciuki Elodia

Kati z córką jakos 9dpo wyszedl mi taki mega bladzioch ..tez zwykle 10 robiłam:) wtedy..

Teraz postanowilam juz Nie kupowac większych ilosci testow haha tylko pokde do sklepu i kupie zwykly jak mi sie @ spozni ale tym razem wiele znakow na niebie mi mowilo ze sie udalo haha

Wiec poszlam do sklepu i kupilam takie zwykle paski

Mnie bardzo kuly.swedzialy i zaczynaly coraz bardziej bolec piersi z tydzien po owu ..swedzenia i klucia wczesniej nie miewalam:)

Trzymam kciuki Elodia

Kati z córką jakos 9dpo wyszedl mi taki mega bladzioch ..tez zwykle 10 robiłam:) wtedy..

Teraz postanowilam juz Nie kupowac większych ilosci testow haha tylko pokde do sklepu i kupie zwykly jak mi sie @ spozni ale tym razem wiele znakow na niebie mi mowilo ze sie udalo haha

Wiec poszlam do sklepu i kupilam takie zwykle paski
Ja mam jeden teścik ktory poczeka do 13 lub 14. Jak qyjdzie biel vizira to z ewentualna powtórką testu poczekam z 3 czy 4 dni jeśli w tym czasie @ nie przyjdzie.

A teraz nadal masz taki mleczny sluz?

A ja dzisiaj jeszcze raz zrobilam test bo chce miec pewnosc ze rosnie no i taki test moj kochany mezczyzna akceptuje za pozytywny haha ;)
20180310_144531.jpg

Załączniki

• 20180310_144531.jpg
    20180310_144531.jpg
    433,7 KB · Wyświetleń: 552
To jest plus :) tez mialam bardziej tak w srodku go ;)
Ze dwa dni temu takie dlugie grube nitki tego śluzu mi lecialy. No zobaczymy. Najwyzej jak nie teraz to za miesiąc, ale wolalabym miec jakąś parkę z tego watku :-) na lipcówkach kilka dziewczyn było z tego wątku wlasnie.

reklama
Ze dwa dni temu takie dlugie grube nitki tego śluzu mi lecialy. No zobaczymy. Najwyzej jak nie teraz to za miesiąc, ale wolalabym miec jakąś parkę z tego watku :-) na lipcówkach kilka dziewczyn było z tego wątku wlasnie.

Będziemy razem testować najwyżej. Ja mam termin @ na wtorek, jak nie przyjdzie to w środę to nie test. I też śluzu dużo raz mleczny, a raz taki przeźroczysty ciurkiem leci. I ten kolor różowawy parę dni temu. Podejrzana sprawa, ale brzuch typowo na @ ćmi. Zobaczymy w środę.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry