Niusia21
Fanka BB :)
Tylko ja nawet nie czuje boli jakie powinny byc na owulacje jedynie prawy jajnik mnie czasami lekko zakłujeNo ten jest pozytywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ja nawet nie czuje boli jakie powinny byc na owulacje jedynie prawy jajnik mnie czasami lekko zakłujeNo ten jest pozytywny
Wiesz u mnie w tym miesiacu co zaszlam wogole niepokazalo dwoch mocnych kresek tylko taka slaba ta druga ale jak widac te testy owu troche przeklamuja dlatego najlepej kochac sie co drugi dzien i po owu jeszcze kilka dni tez dla pewnosci. Ja tak wlasnie zrobilamTylko ja nawet nie czuje boli jakie powinny byc na owulacje jedynie prawy jajnik mnie czasami lekko zakłuje
Mi wyszedl juz bladzioch na 4 dni przedMi za to 4 dni do @ zostały a w razie czego teścik już w szufladzie leży. A jakieś takie bole mam dzisiaj jak w trakcie @ a nawet plamień brak,jakie zwykle mam przed @ przy takich bólach podbrzusza. I cyce strasznie swędzą.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wyszedl w poprzedniej ciazy test dopiero dzien przed @. Nawet na 3 dni przed @ byla biel vizira. Ale za to u @KatiNails test byl juz pozytywny na 6 dni przed @. Tak że u kazdej inaczwj bo duzo zalezy od tego, jak szybko maluszek sie zagnieździl :-)Mi wyszedl juz bladzioch na 4 dni przed
Czyli coś może być na rzeczy.... może jednak nie oszalałam? Generalnie czuje się bardzo okresowo. I raczej ten cykl pisałam na straty, bo nie dzieje się ze mną absolutnie nic dziwnego.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wyszedl w poprzedniej ciazy test dopiero dzien przed @. Nawet na 3 dni przed @ byla biel vizira. Ale za to u @KatiNails test byl juz pozytywny na 6 dni przed @. Tak że u kazdej inaczwj bo duzo zalezy od tego, jak szybko maluszek sie zagnieździl :-)
Ja robiłam strumieniowumy z allegro. Najtańszy taki różowo biały. Czułość 10 a cień kreski na nim wyszedł przy becie z krwi 9.27I nie musisz czuc sie inaczej na tak wczesnym etapie..u mnie np. Z tydzien przed @ mialam sluz jak woda a ostatni raz taki mialam kiedy zaszlam z corka w ciaze
Moze katinails zrobiła super czuly? Gdzie mieszka? Ja. W uk i tu moge kupic firstresponse ma czulosc 6 cos tam markowy ale ja zrobilam zwykly z ebay za.grosze o czulosci chyba 20 i byl pozytyw .. Widoczny golym okiem w 11/12dpo
W ogóle jesli ktoś mial zawsze np. Cykl 30 dniowy ...i tym razem np. Owulka mogla byc wcześniej o czym sie nie mialo pojęcia to wtedy sila rzeczy testy moga i 6dni przed nastepna @ wyjsc
Dobrze pamiętasz :* sama stolica Podkarpacia@ONAONAONA Kati gdzies na Podkarpaciu mieszka chyba z tego co pamietam. A ja dzien przed @ wtedy robilam bobo 25.
No tak, poczekaj do tego 14stego albo chociaz 13stego bedzie pewniejsze i czekam na dobre wiesci, zebym sama nie byla w tych pierwszych tygodniachMi wyszedl w poprzedniej ciazy test dopiero dzien przed @. Nawet na 3 dni przed @ byla biel vizira. Ale za to u @KatiNails test byl juz pozytywny na 6 dni przed @. Tak że u kazdej inaczwj bo duzo zalezy od tego, jak szybko maluszek sie zagnieździl :-)