reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dżoł. Tutaj cie znalazłam. .. ja też dziś po wizycie. Niestety brak akcji serca, ciąża obumarla. Po wizycie dopiero mnie bilety wzięły chyba lekarz poruszył wszystko co mógł i czyszczenie się sama... tak z resztą radził bo ciąża młoda była.

No to chciałam się przedstawić i przyłączyć się do staraczek. .. oby przeżyć ten ból i oby wszystko samo się ustabilizowalo... to straszne że kobieta poronienie musi przechodzić 2 razy, po pierwsze psychicznie a po drugie fizycznie... :(
Witaj.

Czasem i wiecej. U mnie USG, tydzien pozniej tabletka, 2 tygodnie pozniej zabieg.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

reklama
Hej dżoł. Tutaj cie znalazłam. .. ja też dziś po wizycie. Niestety brak akcji serca, ciąża obumarla. Po wizycie dopiero mnie bilety wzięły chyba lekarz poruszył wszystko co mógł i czyszczenie się sama... tak z resztą radził bo ciąża młoda była.

No to chciałam się przedstawić i przyłączyć się do staraczek. .. oby przeżyć ten ból i oby wszystko samo się ustabilizowalo... to straszne że kobieta poronienie musi przechodzić 2 razy, po pierwsze psychicznie a po drugie fizycznie... :(
Czesc Kochana. Jest mi bardzo przykro, jesteśmy z Tobą sercem, kto jak nie druga kobieta zrozumie to , co czujesz. Ale spokojnie, na pewno juz niedługo zajdziesz w upragnioną ciążę i wszystko będzie w porządku do samego porodu:* głęboko w to wierzę, bo każdy zasługuje na szczęście, a szczęście w dużej mierze = rodzina :) trzymam kciuki za Ciebie:*

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej[emoji8] a ja Ci odpisalam na marcowkach [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się rana przy kawce :)
W kolejnym cyklu przysięgam wypieprzyc termometry, testy, aplikacje. Tak się nie da żyć :/
Tyle co się człowiek wybzyka, to powinien być zadowolony co najmniej, a nie zmartwiony, że temperatura mu spadła, że śluz nie taki i że seks nie w ten dzień...
Dość mam paranoi ;)

Witam się rana przy kawce :)
W kolejnym cyklu przysięgam wypieprzyc termometry, testy, aplikacje. Tak się nie da żyć :/
Tyle co się człowiek wybzyka, to powinien być zadowolony co najmniej, a nie zmartwiony, że temperatura mu spadła, że śluz nie taki i że seks nie w ten dzień...
Dość mam paranoi ;)
Popieram Koleżankę w 100% ! Ja juz tez mam dość tych wszystkich gadżetów! Ten cykl wszystko odstawiam! Uda nam sie, tylko trzeba troszke odpuscic!:)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

I tak trzymać dziewczyny !!!
Oby szybko sie Wam udało ja bardzo kibicuje i trzymam kciuki. Potęga podświadomości jest ogromna.
Ja byłam wczoraj u dr nie badała mnie ale robiłam badania krzepliwości i dała mi heparynę. Także od wczoraj 1 zastrzyk dziennie będę sobie robić.
W ogóle to na początku moja beta rosła tak sobie niepodwajala sie tylko tak o 70-80% teraz jak wystrzeliła to znowu sie martwię ze aż za bardzo.
Badałam ja codziennie bo mam za free :) wiec w nd 1530 we wt 3610 a w sr 6430. Czyli w ciagu 24 h bardzo wzrosła.
Lekarka sagerowqlq ze jestem trochę przestymulowana i dlatego rosła na początku wolnej a teraz szybko no i jest druga mozliwosc ze bedą dwa jajeczka. Na razie widziała jeden pęcherzyk we wtorek ale mowi ze moze drugi zagnieździł sie ciut pózniej. W każdym razie musze czekać. Zaczynam wierzyć ze to sie uda. Poproszę o kciuki dalej, byle do serduszka :)

Witam się porannie z pracy!
U mnie 15 dc i chyba owu już była wczoraj albo przedwczoraj, ale może jeszcze dzisiaj sexik na luzie i na wszelki wypadek.Wczoraj mieliśmy przerwę bo 10, 12 i 13 dc ostro działaliśmy.
Widzę, że kobietki z tym winkiem się nieźle rozkręciłyście, aby pomogło w dążeniu do celu.
Agnesis wiem co czujesz bo miałam tak przy pierwszych staraniach, teraz mierzenie temperatury i testów nie stosuje. Nawet w tym cyklu mnie korciło żeby te testy kupić ale powiedziałam, że nie będę świrować. Im mniej myślę o staraniach i ciążeniu tym lepiej dla mnie. Ja tylko zaglądam w kalkulator dni płodnych, owulkę to czuję chcąc nie chcąc, cykle mam regularne po 26, 27 dni.A Ty jakie masz cykle?
Kulka super wieści! Dalej trzymamy kciuki.
Tomag współczuje straty, wiem co czujesz bo też to przeszłam. Pocieszające że sama się oczyściłaś i będziesz mogła szybko starać ponownie zajść w ciążę. Ja niestety miałam tabletki poronne i zabieg w 12 tyg. A serduszko przestało bić w 9 tyg. Już 7 cykl staramy się i na razie nie wychodzi.

reklama
Witam się porannie z pracy!
U mnie 15 dc i chyba owu już była wczoraj albo przedwczoraj, ale może jeszcze dzisiaj sexik na luzie i na wszelki wypadek.Wczoraj mieliśmy przerwę bo 10, 12 i 13 dc ostro działaliśmy.
Widzę, że kobietki z tym winkiem się nieźle rozkręciłyście, aby pomogło w dążeniu do celu.
Agnesis wiem co czujesz bo miałam tak przy pierwszych staraniach, teraz mierzenie temperatury i testów nie stosuje. Nawet w tym cyklu mnie korciło żeby te testy kupić ale powiedziałam, że nie będę świrować. Im mniej myślę o staraniach i ciążeniu tym lepiej dla mnie. Ja tylko zaglądam w kalkulator dni płodnych, owulkę to czuję chcąc nie chcąc, cykle mam regularne po 26, 27 dni.A Ty jakie masz cykle?
Kulka super wieści! Dalej trzymamy kciuki.
Tomag współczuje straty, wiem co czujesz bo też to przeszłam. Pocieszające że sama się oczyściłaś i będziesz mogła szybko starać ponownie zajść w ciążę. Ja niestety miałam tabletki poronne i zabieg w 12 tyg. A serduszko przestało bić w 9 tyg. Już 7 cykl staramy się i na razie nie wychodzi.

Teoretycznie mam cykle 28 dniowe. Zdarzyło mi się kilka krótszych. W maju miałam zabieg, więc w sobotę powinna przyjść dopiero 3@. Może się znów wyreguluja do 28. Owu zawsze mam w okolicy 14dc. Ale dość już mam myślenia czy to plodne czy nie i zastanawiania czy okres będzie dziś czy jutro. Jak ma być ciąża to będzie.

Do góry